Jandarmii vor fi prezenți la primul meci de fotbal dintre C.S.M. Politehnica Iaşi şi Chindia Târgoviște

0
195

Primul meci din noul sezon competițional 2020-2021 se va desfășura în condiții de maximă siguranță. Acesta va avea loc duminică, 23 august 2020, începând cu ora 16.00 pe stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi, unde se va disputa meciul de fotbal între echipele C.S.M. Politehnica Iaşi şi Chindia Târgoviște.

Meciul se va juca fără spectatori pentru a se preveni răspândirea virusului SARS-CoV 2, o măsură care a fost luată la nivel național. Pentru asigurarea climatului de ordine necesar desfăşurării acestei competiţii sportive, precum și pentru asigurarea intervenției, în caz de nevoie, mai multe echipaje de jandarmi, polițiști, pompieri și polițiști locali vor acționa în zona stadionului.

În cadrul misiunii jandarmii vor acționa pentru respectarea măsurilor specifice de combatere a COVID-19, precum și pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii. De asemenea, în caz de comitere a unor fapte antisociale, se va interveni în vederea luării măsurilor legale. Jandarmeria Iași recomandă cetățenilor să respecte regulile privind distanțarea fizică și măsuri de autoprotecție sanitară, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice, au transmis reprezentanții IJJ Iași.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments