Reabilitarea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” a fost finalizată pe mai multe tronsoane

0
154
Spitalul de copii Sfanta Maria

Lucrările la Spitalul pentru Copii din Iași sunt în plină desfășurare. Consiliul Județean a anunțat că la corpul A, tronsonul III, în ultimele două săptămâni, constructorul a finalizat zugrăvelile la etajele 8 și 6. Totodată a încheiat montarea panourilor alucobond pe fațada Sud.
Muncitorii au montat protecția pentru targă la etajele 8, 7 și 6, ușile antifoc de pe holul principal de la nivelul 8 și până la 1. De asemenea, s-au schimbat instalațiile pentru protecția împotriva incendiilor. Valoarea întregului proiect este de 120 de milioane de lei din fonduri europene și se dorește eficientizarea celor trei corpuri de clădire a unității spitalicești. Instalațiile pentru fluide medicale și coloanele au fost realizate de la etajul 5 și până la 2. Au fost tapetați pereții la etajele 6 și 5, iar linoleum a fost montat la nivelul 6.

Echipele de lucrători ale constructorului au pus tavan casetat metalic pe holuri la etajele 5, 4 și 3 și au montat tâmplărie interioară la 4 și la 3. Corpuri de iluminat are acum și etajul 6, iar la 2 și la 1 a fost turnată șapa autonivelantă. La demisol a fost realizată instalația de stins incendiu, s-a făcut proba de presiune, totodată s-au montat și cablurile necesare pentru a chema un cadru medical în salon. S-au încheiat lucrările la tubulatura de canalizare interioară și pentru cea pluvială de la subsol. În curtea interioară, au fost montate rezervoarele de stingere incendiu, care au fost apoi umplute, și s-au făcut săpături pentru camera tehnică, au transmis reprezentanții Consiliului Județean Iași.

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments