Partidul Mișcarea Populară și-a lansat candidații pentru alegerile locale

0
118
Petru Movila

Educație, sănătate, infrastructură și dezvoltare urbană. În linii mari, acestea sunt prioritățile pentru Partidul Mișcarea Populară Iași care la sfârșitul acestei săptămâni și-a lansat candidații pentru alegerile locale 2020. Alături de aceștia a fost și președintele PMP, Eugen Tomac care a veni special la Iași pentru a-l susține pe deputatul Petru Movilă, cel mai activ parlamentar, pentru funcţia de preşedinte de Consiliu Judeţean și  dna prof. univ. dr. ing. Dorina Isopescu pentru Primăria Iaşi, și întreaga echipă de consilieri locali și județeni: consilierul local Sorin Olariu pentru Paşcani, viceprimarul Radu Sârbu pentru Hârlău, dr. Ali Ghneim pentru Tg. Frumos şi consilierul local Cristian Mustaţă pentru Podu Iloaiei.

Vreau să vă spun că sunt mândru că facem parte din aceeaşi echipă şi mergem în bătălia electorală cu un comportament de partid mare. Eu sunt absolut convins că nu există un candidat mai bun şi mai bine pregătit decât dna profesor Dorina Isopescu pentru Primăria Iaşi. Ţara nu este construită din lozinci. Administraţia publică are probleme reale, extrem de complexe, iar oamenii dedicaţi comunităţii trebuie să ocupe funcţii de decizie. Doar prin muncă, prin multă muncă şi din nou prin muncă putem schimba ceva. Ȋn ceea ce-l priveşte pe deputatul Petru Movilă pot spune că este cel mai harnic parlamentar pe care l-a avut Iaşul. Nu există parlamentar mai loial şi mai dedicat Iaşului decât Petru Movilă. Stă toată ziua la ministere, în discuţii şi caută soluţii pentru proiectele Iaşului. De oameni ca el are nevoie judeţul pentru a se dezvolta. Dacă ajunge preşedinte al CJ, în doi ani de schimbă Iaşul. Am lucra cot la cot să aducem bani europeni. Noi ne vom bate ca în viitorul Guvern, Petru Movilă să fie ministrul Dezvoltării, a declarat preşedintele PMP , Eugen Tomac.

Echipa PMP are cei mai oameni pregătiţi, cu proiecte, care ştiu ce înseamnă administraţia publică şi mai ales, sunt implicaţi în viaţa comunităţilor pe care le reprezintă.

PMP este al treilea partid după PSD şi PNL şi acest lucru s-a văzut după depunerea candidaturilor. De aceea, vreau să subliniem un lucru: PMP Iaşi are cei mai buni candidaţi. Nu există candidat mai bun decât prof. Dorina Isopescu pentru Primăria Iaşi! Cea mai mare problemă a Iaşului în ultimii ani a fost cea legată de modul în care se construieşte în oraş. Este singura care înţelege ce trebuie să facă, să pună stop în ceea ce înseamnă haosul din construcţii şi să identifice cea mai bună soluţie ca Iaşul să aibă o disciplină în construcţii, în traficul din oraş dar şi pentru protecţia mediului şi a sănătăţii noastre, a ieşenilor, a detaliat Petru Movilă, candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Iași.

PMP Iași își dorește să susțină domeniul educației având în vedere faptul că începerea noului an școlar întâmpină anumite dificultăți ce țin de dotări, care ar trebui să fie rezolvate de către autoritățile locale.

M-am născut în Iași și iubesc Iașul. Mi-aș dori și ca acest oraș să ajungă un oraș de talie europeană, să fie recunoscut internațional, iar noi, toți cetățenii să ne simțim ca într-un oraș european, să avem o viață normală și frumoasă. Proiectul pentru Iași cuprinde nu mai puțin nouă direcții de acțiune: dacă încep cu educația, ea este o prioritate pentru mine. Știm cu toții nevoie și necesitățile în care se zbat ieșenii din acest punct de vedere. E o problemă gravă și deosebită faptul că părinți nu reușesc să își ducă copiii la creșă . Avem locuri insuficiente în creșe, în grădinițe, școlile sunt vechi, reabilitate și nu dotate de secolul XXI. Criza în care ne aflăm, a scos în evidență faptul că nu avem alternative în situații extreme. Ceea ce pot să fac în proiectul meu este să rezolv toate aceste probleme, a declarat Dorina Nicolina Isopescu, candidatul pentru funcția de primar al municipiului Iași.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPro Romania Iasi o echipa de profesioniști
Articolul următorMinistrul Culturii Bogdan Gheorghiu este prezent la Iași
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments