SPORTUL si HORECA, încotro?

0
242

Fiecare om are cel putin o pasiune in viata aceasta! Eu am două! Una de cand ma stiu: SPORTUL. Cealaltă de vreo 27 de ani: PIZZA!

Am investit in aceste două lucruri cat de mult am putut: tinerețe, bani, viață!

De 6 luni de când tot mapamondul este intors cu susul in jos din cauza coronavirusului atat SPORTUL cat si HORECA au avut mult de suferit. Au fost anulate competitii din toate domeniile si inchise restaurante, hoteluri. Fiecare dintre cei ce au investit in cele doua domenii au avut pierderi majore datorită măsurilor drastice luate de către autorități pentru a impiedica răspândirea virusului.  Blocaje financiare, unitati inchise dar salarii de plătit,  renuntare la spatiile inchiriate pentru a nu plati chirie fară sa ai activitate, faliment.

Nu contest măsurile luate chiar daca uneori nu se justificau dar  vreau să atrag atenția că măsurile compensatorii pentru aceasta categorie de agenti economici au fost mici sau inexistente. Nici autoritatile locale si nici cele centrale nu au facut analize economice avand la bază date furnizate de catre cei in cauză, nimeni nu a avut timp pentru o serie de consultări cu reprezentanti ai celor din HORECA, pentru a se găsi solutii de susținere așa cum s-a procedat in alte domenii.

Pentru aceasta e nevoie ca la nivel de conducere locală sa fie reprezentanti din principalele sfere de activitate, doar asa ne vom face auziti si respectati. Contribuim de ani de zile prin taxele si impozitele platite, la bugetul statului. Este absolut normal, ca atunci cand suntem in impas, o mică parte din aceste contributii sa se întoarcă la contributori!

Fac apel la toti iubitorii sportului si la cei ce activează in Hoteluri,  Restaurante sa voteze Dan Stefan Cojocaru la Consiliul Local, pentru a avea garanția că veți fi auziți iar problemele dvs vor ajunge pe masa cui trebuie!

Votati pozitia nr 6 pe buletinul de vot!

Votati Pro Romania!

 

 

 

Comandat de Pro Romania – filiala Iasi, executat de SC Mandum Consulting SRL, site: www.7est.ro. Cod mandatar financiar 21200010

5 1 vote
Article Rating


Articolul precedentÎncepe toamna cu un outfit nou! Descoperă colecțiile de sezon în magazinele din Palas
Articolul următorCTP: nu votez cu madam Cârnat, ieșiți la vot!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments