Ansamblul rezidențial Azimut Copou, un proiect imobiliar de succes și modern

0
584
Ansamblul Azimut Copou

Ansamblul Azimut Copou este alegerea perfectă pentru cei care iubesc luxul, eleganța și spațiul când vine vorba de apartamente. Ansamblul rezidențial este situat în Copou și a fost conceput pentru a le oferi viitorilor săi rezidenți un viitor luminos, înconjurat de verdeață și liniște. Blocul are 11 etaje și dispune de 90 de apartamente care au dimensiuni care variază între 59 și aproximativ 107 de metri pătrați, compartimentate în două sau trei camere,  pentru cei care vor să se simtă cu adevărat acasă. Ansamblul rezidențial Azimut Copou mai dispune și de penthouse-uri cu o suprafață de 150 de metri pătrați pentru clienții care își doresc să creeze căminul perfect într-un spațiu modern.

Folosim doar materiale de ultimă generație. Pentru a reduce zgomotul exterior și a crea cel mai confortabil microclimat în apartamente, am folosit izolare termică și fonică de nivel înalt, uși de intrare cu termoizolare, carcas metalic și panouri decorative, acoperiș hidroizolat cu membrană PVC. Atmosfera elegantă și funcționalitatea este completată de lifturi moderne și silențioase, produse în UE, spun cei care au stat la baza proiectării Ansamblului rezidențial Azimut Copou.

Designul modern se îmbină perfect cu vederea paranomică iar cei care vor locui aici vor putea beneficia de spațiile comerciale în apropiere, de 120 de locuri de parcare atât subterane, cât și supraterane iar accesul va fi limitat doar pentru rezidenți. Un alt lucru deosebit de important este faptul că dezvoltatorul are o vastă experiență în tot ceea ce înseamnă proiecte imobiliare de succes și calitative. Până acum au fost finalizate 17 proiecte iar încă 25 capătă contur prin mult profesionalism și dedicare.

Din anul 2006, Inamstro îmbină pasiunea pentru arhitectura frumoasă și cele mai avansate tehnologii în construcții, dezvoltând proiecte imobiliare în 4 țări. Filosofia Inamstro se bazează pe 3 piloni fundamentali: construcția unor locuințe sigure și moderne, respectarea standardelor europene și satisfacerea cerințelor unui rezident tânăr, oferind soluții inteligente de trai.

Ansamblul rezidențial Azimut Copou este situat pe Aleea Sadoveanu numărul 43, într-o zonă selectă a orașului. Apartamentele vor fi date în folosință în anul 2022, iar cei care vor achiziționa o locuință vor putea beneficia de oferte personalizate. Vino să vezi cel mai futurist proiect imobiliar de pe cea mai frumoasă colină a Iașului!

5 1 vote
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments