Cine este Raul Baloi, unul dintre apropiatii lui Nutu Camataru, cercetat in legatura cu un scandal din luna septembrie

0
1501
Raul Baloi

Joi dimineata, 5 noiembrie 2020, politistii de la Brigada anti-clanuri si mascatii de la Serviciul de Actiuni Speciale au perchizitionat casa unui apropiat al lui Nutu Camataru. Mai multe persoane din Bucuresti si Ilfov vor fi conduse la audieri la sediul Politiei Capitalei.

UPDATE. Surse judiciare spun ca este vorba despre Raul Baloi, unul dintre apropiatii lui Nutu Camataru.

Raul Baloi a fost cercetat in mai multe dosare. Una dintre condamnari a fost emisa de un tribunal din Suedia.

„Activitatile mentionate fac parte dintr-un dosar penal in care se fac cercetari pentru savarsirea infractiunilor de santaj, influentarea declaratiilor, tulburarea ordinii si linistii publice, amenintare. Cercetarile se desfasoara sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2.

La 01.09.2020 autorul insotit de alte persoane s-a deplasat la o adresa in Bucuresti, sector 2 unde a provocat scandal public, a amenintat cu cutitul o persoana si a agresat o alta persoana care a incercat sa se interpuna. Ulterior a amenintat persoana agresata cu alte acte de violenta, in sensul ca il va taia cu cutitul si familia va avea de suferit daca va depune plangere si va da declaratii la politie.

In luna octombrie a amenintat o alta persoana cu acte de violenta solicitandu-i 100 euro”, se arata in informari ale politiei.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments