Gucci face o donație uriașă către UNICEF, în lupta împotriva COVID-19

0
34

Brandul de lux a anunțat că va acorda 500.000 de dolari către UNICEF pentru a ajuta la distribuția globală a unui vaccin anti COVID-19, odată ce va fi aprobat. De asemenea, Gucci va aloca până la 100.000 de dolari din fondurile strânse în timpul „provocării sale de 21 de zile” – o inițiativă care se desfășoară până pe 26 decembrie, care solicită comunității Gucci să contribuie cu donații prin intermediul platformei online a companiei.

Cu mai multe vaccinuri acum în curs de examinare la FDA, atenția s-a deplasat asupra modului în care un vaccin aprobat ar putea fi distribuit pe tot teritoriul statului – dar efortul necesar pentru a atinge imunitatea va fi și mai greu la scară globală.

„UNICEF lucrează la aprovizionarea globală echitabilă și distribuția unui vaccin anti COVID-19 sigur atunci când va fi disponibil”, a explicat într-un comunicat Michael J. Nyenhuis, președintele și CEO-ul UNICEF SUA.

Acum, cand un vaccin COVID-19 pare a fi gata de utilizare, adevarata provocare este sa se asigure ca acesta este procurat si distribuit in mod echitabil.

„Nimeni nu este cu adevărat liber dacă nu suntem cu toții liberi: acest lucru include și faptul că nu suntem bolnavi. Aceasta este o bătălie globală, un efort global, iar angajamentul trebuie să fie și global”, a declarat Marco Bizzarri, președintele și CEO-ul Gucci, într-un comunicat.

Gucci nu a fost singur printre casele de lux când a contribuit la eforturile în lupta cu coronavirus în primăvară – mulți s-au angajat să producă măști de protecție, pe lângă donarea de sume mari – și este foarte posibil ca unele dintre aceleași mărci să contribuie, de asemenea, la acest efort de distribuire a vaccinului.

0 0 votes
Article Rating


SURSĂretetesivedete.ro
Articolul precedentMoș Crăciun există! Orice-ar fi, IULIUS te ajută să te vezi cu el și anul acesta!
Articolul următorEpilarea definitivă și beneficiile acesteia. Se recomandă să o facem iarna
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments