Jandarmii au oferit cadouri de Crăciun familiilor nevoiașe

0
68

În fiecare an jandarmii ieșeni merg în preajma sărbătorilor de iarnă cu cadouri la familiile cu posibilități financiare reduse. Aceștia aduc zâmbetele pe chipurile copiilor care nu au șansa de a primi un cadou de la Moș Crăciun. Astfel, jandarmii din Iași au pus mână de la mână și au cumpărat dulciuri, alimente și un frigider pentru două familii numeroase din localitatea Popricani.
În spiritul Sărbătorilor de iarnă, astăzi, 22 decembrie, am adus bucurie, la două familii din localitatea Popricani, una cu 4 copii, iar cealaltă cu 3 copii. Acțiunea s-a realizat în cu sprijinul I. P. A. Regiunea 3 Iași, Primăria Popricani-Biroul de Asistență Socială, dar și un donator care a dorit să rămână anonim. Au fost oferite alimente și obiecte de strictă necesitate. În perioada următoare continuăm acțiunile de acest gen, a transmis lt.col. Mihai Cojocariu, purtător de cuvânt IJJ Iași.
De asemenea, jandarmii au mai donat o sumă de bani pentru copiii care se află în grija părintelui Damaschin.
Mulțumim oamenilor dragi din Inspectoratul Județean de Jandarmi pentru faptele bune făcute în cadrul Campaniei „Grăuntele de Iubire” – Îmbracă un copil de Nașterea Domnului! Domnul Hristos să vă țină demni, viteji, mereu în ajutorul aproapelui, le-a transmis părintele Damaschin.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments