Accident mortal la ieșirea din localitatea Mircești. O femeie și-a pierdut viața sub roțile unei mașini

0
135

Incidentul s-ar fi produs la limita cu județul Neamț și din primele cercetări ar fi rezultat faptul că un șofer ar fi acroșsat o femeie care se afla pe partea carosabilă. În urma impactului, victima ar fi ajuns sub roțile mașinii. La fața locului a ajuns o echipaj de pompieri de la Detașamentul Roman care a scos-o pe femeie și i-a acordat primul ajutor. În ciuda manevrelor de resuscitare, la scurt timp, a fost declarat decesul victimei. Acum, polițiștii fac cercetări în acest caz.

La data de 13 ianurie anul curent, în jurul orei 5.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Tg. Frumos au fost anunţaţi de un apel prin numărul unic de urgentă 112 efectuat de un bărbat precum că pe E85, la ieşirea din localitatea Mircești s-a produs un accident rutier mortal. La ieşirea din localitatea Mircești un tânăr de 29 de ani conducând un autoturism care se deplasă din direcţia Tg. Frumos spre Roman a surprins şi accidentat mortal o femeie care s-ar fi aflat pe carosabil. Se fac cercetări sub aspectul uciderii din culpă. Testat cu aparatul alcooltest, şoferul avea o alcoolemie de 0. Victima nu a fost incă identificată, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUn tânăr de 19 ani din Iași este cercetat pentru că a intrat pe contul de socializare al unei fete. Acesta ar fi șantajat-o pe victimă că îi va distribui fotografiile compromițătoare
Articolul următorSpitalul Parhon are un bloc operator nou. Investiția se ridică la 11 milioane de lei
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments