Alege confortul și siguranța în cea mai frumoasă zonă a Iașului. Ansamblul rezidențial Azimut Copou oferă promoții speciale la achiziția de apartamente

0
202

Departe de agitație, Ansamblul rezidențial Azimut Copou este alegerea perfectă pentru cei care își doresc un apartament. Proiectul a fost conceput pentru a le oferi viitorilor săi rezidenți un viitor luminos, înconjurat de verdeață și liniște. Blocul are 11 etaje și dispune de 90 de apartamente care au dimensiuni care variază între 59 și aproximativ 107 de metri pătrați, compartimentate în două sau trei camere, pentru cei care vor să se simtă cu adevărat acasă. În 2021 este introdus programul de rate la dezvoltator. Sursa de finanțare oferită de companie este o cale rapidă și sigură pentru a cumpăra un apartament într-o zonă aflată în plină expansiune: Copou Iași.
Există nouă tipuri de compartimentări diferite, atât în variantă decomandată, cât și open space. Gradul de ocupabilitate se va mări exponențial pe măsură ce clădirea prinde contur. Construcția va schimba în totalitate aspectul zonei, datorită arhitecturii moderne, care vine în completarea spațiilor verzi, au declarat reprezentanții Azimut Copou Iași.
Ansamblul rezidențial Azimut Copou este situat pe Aleea Sadoveanu numărul 43, într-o zonă selectă a orașului. Apartamentele vor fi date în folosință în anul 2022, iar cei care vor achiziționa o locuință vor putea beneficia de oferte personalizate. Vino să vezi cel mai futurist proiect imobiliar de pe cea mai frumoasă colină a Iașului! Indiferent de opțiunea pe care o vei alege, echipa Inamstro de vânzări îți va prezenta cea mai bună ofertă individualizată.
Ansamblul rezidențial Azimut Copou se află în construcție, așadar creditul se referă la accesarea unui credit imobiliar, unde banca poate oferi 30% din sumă, iar restul de 70% în momentul în care proiectul se dă în exploatare. Avem mai multe opțiuni de plată. Avansul poate fi de 30%, 50% sau 90%, iar restul sumei de 70%, 50% respectiv 10% se achită la predarea apartamentului. Prețul pentru metru pătrat variază în funcție de etaj. Plata în rate la dezvoltator este cea mai avantajoasă metodă, deoarece oferă posibilitatea cumpărării unui apartament cu un avans minim de 10%, pentru o perioadă de achitare până la 5 ani. Prima rată se achită după semnarea antecontractului de cumpărare-vânzare, iar restul sumei se achită timp de 5 ani, au mai spus reprezentanții Azimut Copou.


Designul modern se îmbină perfect cu vederea paranomică iar cei care vor locui aici vor putea beneficia de spațiile comerciale în apropiere, de 120 de locuri de parcare atât subterane, cât și supraterane iar accesul va fi limitat doar pentru rezidenți. Un alt lucru deosebit de important este faptul că dezvoltatorul are o vastă experiență în tot ceea ce înseamnă proiecte imobiliare de succes și calitative. Până acum au fost finalizate 17 proiecte iar încă 25 capătă contur prin mult profesionalism și dedicare.
Din anul 2006, Inamstro îmbină pasiunea pentru arhitectura frumoasă și cele mai avansate tehnologii în construcții, dezvoltând proiecte imobiliare în 4 țări. Filosofia Inamstro se bazează pe 3 piloni fundamentali: construcția unor locuințe sigure și moderne, respectarea standardelor europene și satisfacerea cerințelor unui rezident tânăr, oferind soluții inteligente de trai.
Ansamblul rezidențial Azimut Copou oferă spații comerciale cu o suprafață totală la parter de 969 metri pătrați și la primul etaj – 887.30 metri pătrați. Suprafața minimă, care poate fi cumpărată este de 100 metri pătrați.
Spațiile comerciale Azimut Copou dispun de finisaje de calitate; pereți și tavan alb; atât pardoseala, cât și băile vor fi placate cu marmură; sistem de aprovizionare cu apă și canalizare la fiecare spațiu în parte; sistem centralizat de termoficare și încălzire prin pardoseală, precum și bandă admisibilă de tensiune electrică de 380 kV. Complexul este izolat termic și fonic cu vată bazaltică, are geamuri cu profil Rehau, certificate UE. Fațada este ignifugă, fiind placată cu gresie. Alte facilități presupun accesul individual pentru fiecare spațiu de la parter, iar compartimentarea este funcțională și poate fi amenajată conform rigorilor particulare.

5 1 vote
Article Rating


Articolul precedentProtest împotriva vaccinării la Iași
Articolul următorPrimăria Iași va scoate toate cablurile suspendate
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments