La Restaurantul Veranda poți experimenta bucutăria mediteraneană sau cea japoneză în cel mai mic detaliu

0
217

Preparatele au gust unic dacă sunt gătite cu o atenție deosebită. La Restaurantul Veranda poți experimenta bucutăria mediteraneană sau cea japoneză în cel mai mic detaliu. Toate ingredientele folosite sunt proaspete și felurile pregătite de chefii de la Veranda au o savoare pe care cu greu poți să o descrii în cuvinte. Pe scurt: trebuie să vii să încerci câteva dintre preparate și cu siguranță că vei rămâne plăcut impresionat.
Bucătăria mediteraneană la Veranda cuprinde mai multe tipuri de aperitive cu brânzeturi fine, pate de casă de rață, supe creme cu creveți și dovlecei sau fructe de mare. Pentru invitații care preferă mâncărurile mai ușoare, pot încerca o salată cu ton tataki sau Fiorentina care conține rucola, mușchi de vită, parmezan, roșii cherry, dressing de citrice și ulei de măsline.

Meniu a la carte & mirai la Restaurantul Veranda din Iași

La categoria paste și risotto, chefii de la Veranda au pregătit diferite combinații cu brânzeturi, fructe de mare, hribi sau mușchi de vită. Cu siguranță că cele mai complexe sunt preparatele din carne, pește și legume.
Cei care iubesc pizza, trebuie să vină la Restaurantul Veranda. Aici poți găsi în meniu cele mai populare feluri de pizza italiană Prosciutto, Quattro formagi, Napolitane, Burrata Pesto și multe altele. De asemenea, a fost introdus și un meniu special pentru copii cu snițel de curcan și cartofi prăjiți sau piept de pui la grătar cu piure de cartofi.
În ceea ce privește bucătăria japoneză, la Restaurantul Veranda puteți găsi diferite tipuri de sushi, noodles sau sashimi, un fel de mâncare cu felii subțiri de pește crud tăiat în cinci felii, salate sau supe.
Deserturile sunt la fel de inedite ca și celelalte preparate precum: lava cake cu înghețată de fistic, coffe creme brulle, tiramisu, mousse de ciocolată albă, sferă de ciocolată sau pavlova.
Pentru informații și rezervări: 0770 125 125

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDeputatul Alexandru Muraru: „Combaterea antisemitismului e o chestiune transversală, de rețea amplă, care implică politici, decizii la nivel local și național, este o sarcină complexă”
Articolul următorFracturile de coloană sunt operate cu un robot de ultimă generație la Iași
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments