Băiat care a fost electrocutat după ce s-a urcat pe un tren a fost supus mai multor intervenții chirurgicale

0
104

Băiețelul care a fost electrocutat după ce s-a urcat pe tren s-a recuperat foarte bine în urma intervențiilor chirurgicale. Există în Moldova zeci de inimi de copii care bat datorită medicilor de la Spitalul de Copii ,,Sfânta Maria” Iași.

Avem vești bune despre Tavi, băiețelul care s-a electrocutat acum trei săptămâni, după ce s-a urcat pe un vagon de tren în Gara Iași.În urma accidentului, Tavi a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sfanta Maria Iasi, cu arsuri de grad III și IIb. După un total de 29 de ore de intervenții chirurgicale și 6 pansamente efectuate sub anestezie generală, la 22 de zile de la internare, Tavi se joacă vesel și sănătos, au transmis reprezentanții spitalului.
Salvarea lui Tavi nu ar fi fost posibilă dacă nu am fi înființat anul acesta la Iași, împreună cu echipa medicală de la Spitalul Sfânta Maria, Unitatea Funcțională de Arși (UFA).

Felicitări tuturor medicilor din cadrul UFA pentru efort și dedicare. Astfel de vești bune îmi creează trăiri foarte profunde, care îmi dau satisfacție, recunoștință și încredere. Mulțumesc doamnei doctor Sidonia Susanu pentru că în toată această perioadă m-a informat despre evoluția copilașului, a transmis Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments