Ținute cool pentru petreceri de zi și de seară

0
101

Pentru că soarele ne face cu ochiul, de acum petrecerile din timpul zilei sau al serii îți vor ocupa timpul și trebuie să fii gata oricând cu ținute care să te scoată din anonimat. Totuși, pentru a face alegeri corecte, este indicat să respecți momentul zilei.

 

Petrecere de zi

Dacă avem o invitație la un eveniment care are loc ziua, ținuta trochiirebuie să fie casual-elegantă, în niciun caz exagerat de pompoasă. Dacă mergi la un party în grădină, e suficient să te îndrepți către rochii casual, din materiale naturale și imprimeuri jucăușe, în care să te simți comod. Ideale sunt cele midi sau scurte, dacă silueta îți permite. În picioare ai nevoie de sandale plate sau balerini. Oricât de mult îți plac încălțările înalte, trebuie să te ferești să le folosești, mai ales dacă nu există spațiu amenajat pentru că riști ca tocurile să se afunde în pământ și să le deteriorezi. Nu dai greș nici dacă optezi pentru o fustă-pantalon și un top cu volane în partea de sus. Păstrează-ți machiajul în tonuri naturale de bej, eventual poți pune accent pe buze cu nuanțe de roz sau roșu-oranj. În ceea ce privește coafura poți miza pe bucle lejere sau prinde părul într-o coadă de cal, dar îndreaptă-l bine înainte, cu placa sau peria. Dacă te expui la soare, asigură-te că folosești un spray invizibil, cu protecție solară, atât pe corp, cât și pe păr.

 

Petrecere de seară

Seara vine momentul în care trebuie renunți la hainele cuminți, în favoarea celor care te fac să strălucești. Alege din timp rochii de ocazie care să te avantajeze și să-ți pună în valoare corpul. Dacă ești genul care merge la sală și mai ești și posesoarea unor picioare lungi, poți, fără să stai pe gânduri, să-ți achiziționezi rochii mulate sau foarte scurte. Pentru un look imbatabil, orientează-te către clasica rochie neagră sau în asociere cu albul, dar și către una lungă până în pământ, din mătase. Forte sexy este și o capă din paiete peste un top simplu, dar și bustiera în asociere cu pantaloni scurți cu talia înaltă, dintr-un material prețios. De asemenea, o rochie cu spatele gol va avea același efect, mai ales că poate avea decupajul obișnuit sau unul ceva mai elaborat. Trendul disco parcă revine tot timpul, cu mici reinterpretări. Hainele de acest gen sunt ideale pentru o seară în club, alături de cei mai buni prieteni. Cu cât mai sclipitoare, cu atât mai bine. Nu uita nici de accesorii! Folosește-te de cele de mari dimensiuni și cu pietre cât mai opulente. În ceea ce privește geanta, e de preferat să iei cu tine o variantă de mici dimensiuni, stil casetă sau o micro-geantă.

 

5 1 vote
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments