Jandarmii ieșeni vor acționa pentru asigurarea ordinii și siguranței publice în acest sfârșit de săptămână

0
63

Zilnic mai multe echipaje și patrule de jandarmi ieșeni acționează pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, intervenția la solicitările cetățenilor în situații de urgență, însoțirea autovehiculelor care transportă dozele de vaccin (la solicitare), precum și punerea în aplicare a măsurilor stabilite, pe linia  prevenirii răspândirii virusului SARS Cov2.

Pentru acest sfârșit de săptămână, 10 și 11 iulie 2021,se vor lua măsuri de asigurare a ordinii publice la manifestarea cultural artistică din localitatea Tomești, iar în ceea privește manifestările sportive, se va asigura ordinea publică pe stadionul din localitatea Uricani, în ziua de duminică,  când vor avea loc două meciuri de fotbal, în cadrul Cupei României, semifinale, faza județeană.

Se continuă activitățile în cooperare cu Poliția, în sistem mixt, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, atât în mediul urban, cât și în mediul rural.

Jandarmeria Iași recomandă cetățenilor să respecte regulile de autoprotecție sanitară, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice. Cetățenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forțelor de ordine publică, fie direct, fie prin apelarea numărul unic de urgență

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments