Doi polițiști au prins un șofer care a fugit de la locul accidentului după ce ar fi lovit mortal un bărbat

0
49

Ieri dimineață, în jurul orei 06.30, un cetăţean a sesizat Poliţia Oraşului Hârlău despre faptul că un bărbat este căzut într-un şanţ de pe marginea DC 150. Atunci inspector principal Sava Ioan și agent șef principal Opincă Vasile au început căutările pentru a găsi făptașul. Chiar dacă era liber, Ioan nu a stat pe gânduri şi a venit la serviciu, iar, deşi identificarea şoferului părea aproape imposibilă, întrucât nicio cameră de supraveghere nu a surprins evenimentul, acesta, împreună cu Vasile, colegul său, nu aveau de gând să renunţe.

Colegii noștri s-au deplasat de îndată la locul indicat, însă, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru victimă, medicii constatând decesul. Pentru că existau indicii că bărbatul ar fi fost victima unui accident rutier, iar conducătorul auto ar fi părăsit locul accidentului, colegii au apelat la Ioan, unul dintre poliţiştii rutieri cu cea mai mare experienţă din zonă. Au început de la urmele şi elementele de caroserie lăsate la faţa locului, iar în aproximativ 2 ore, aveau deja o listă cu trei autoturisme care se potriveau cu autoturismul căutat. Cu fler şi experienţă, cei doi au mers prima dată acasă la un tânăr de 20 de ani, unde au găsit maşina căutată, care prezenta avarii şi implicit, şoferul, a transmis IPJ Iași.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments