Un bărbat din Hârlău este cercetat pentru că ar fi agresat sexual o fată de 9 ani

0
143

Din cercetările procurorilor, totul s-ar fi petrecut la sfârșitul lunii iulie când bărbat a profitat de inocența minorei și a convins-o să îi atingă organele sexuale. Acum, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, judeţul Iaşi, la data de 03.08.2021, au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hârlău luarea măsurii arestării preventive pentru o durată de 30 zile faţă de inculpatul B.I. pentru săvârşirea infracţiunii de Agresiune sexuală, în formă continuată.

Din probatoriul administrat până la acest moment procesual rezultă suspiciunea rezonabilă că în data de 28.07.2021, în jurul orelor 15.00, profitând de imposibilitatea de a se apăra şi a-şi exprima voinţa, inculpatul B. I., a determinat-o pe persoana vătămată, minora A. I.-M., în vârstă de 9 ani, să-i efectueze de 3 ori acte de natură sexuală ce au dus la satisfacţia sexuală a acestuia, cât şi activităţi de natură sexuală prin atingerea organelor sexuale, cu intenţia de a-şi crea satisfacţie sexuală, fiind întrerupt de doi martori”, a transmis procurorul Alexandra Teona Sava, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hârlău a admis propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie”, a mai transmis procurorul.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBlue Air va redeschide baza permanentă de la Aeroportul Internaţional Iaşi.
Articolul următorProiectul Venetia Residence începe sa prinda contur
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments