Imagini șocante: doi oameni au căzut de pe un avion care decola din Kabul. Afganii se agață de roțile aeronavelor, disperați să plece din oraș

0
70

Scene greu de descris au loc în continuare pe aeroportul din Kabul, unde mii de afgani speră să fie evacuați cu avioanele militare. Unii s-au agățat de o aeronavă care urma să decoleze, arată imaginile postate pe rețelele de socializare. O altă filmare zguduitoare arată cum doi oameni pică dintr-o aeronavă. Nu este clar dacă este aceeași aeronavă.

Vă avertizăm că urmează informații și imagini cu puternic impact emoțional

Scena oribilă a avut loc pe Aeroportul internațional Hamid Karzai din Kabul, luat cu asalt încă de duminică seara de mii de oameni care încearcă să scape din capitala Afganistanului, după ce talibanii au ocupat orașul. „O agenție de presă Kabul a raportat că localnicii din apropierea aeroportului Kabul susțin că trei tineri care se țineau strâns de roțile unui avion au căzut”, a relatat și publicația britanică The Mirror.

Alte secvențe video arată o persoană care era ajutată să urce într-un avion militar care urma să decoleze de pe Aeroportul internațional din Kabul.

Iar imaginile difuzate pe rețelele de socializare de Ragıp Soylu, jurnalist turc al publicației Middle East Eye, ziar online de știri independent din Londra care acoperă evenimente din Orientul Mijlociu, surprind oameni agățați de un avion militar american, în timp ce alți zeci de afgani fugeau după aeronava US Air Force.

0 0 votes
Article Rating


SURSĂlibertatea.ro
Articolul precedentAnunț demarare proiect „Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa 2”
Articolul următor„Zilele modei”, la Palas: Atipic Beauty și Kids Fashion Festival First Models Iași, 17 august
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments