Un tânăr în vârstă de 19 ani a ajuns după gratii după ce ar fi furat un cățel

0
109

Profitând de neatenția stăpânului, făptașul ar fi furat câinele după ce s-a jucat cu el. Totul s-a petrecut acum o luna și jumătate timp în care stăpânii au mers la poliție și au declarat cele întâmplate. Astfel, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au avut, zilele acestea un caz cu totul inedit de furt: au recuperat un căţel, care ar fi fost sustras de un tânăr.
„Puiul de căţel a fost găsit de poliţişti la persoana care l-ar fi achiziţionat de la bănuitul comiterii faptei, un tânăr de 19 ani. El este bănuit de comiterea infracţiunilor de furt calificat şi lovire, întrucât în urmă cu aproximativ o lună şi jumătate, profitând de neatenţia stăpânului, i-ar fi sustras căţelul (achiziţionat cu 2.000 lei), cu care anterior s-ar fi jucat. În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Iaşi”, au transmis polițiștii.
Bucuria revederii puiului de câine cu stăpânul a reprezentat răsplata primită de poliţişti pentru rezolvarea cazului.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUrban Talks aduce soluții inteligente și durabile pentru orașele din Moldova. Se vor găsi soluții pentru viitorul Iașului
Articolul următorMama fetiței de doi ani care a decedat, după ce s-ar fi înecat, și concubinul au fost reținuți
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments