Conducătorul auto al CTP Iași a fost concediat pentru că a lipit materiale antivaccinare

0
239

Un conducător auto al CTP Iași este cercetat de către Comisia de disciplină a instituției, în urma afișării, în mod nelegal, pe parbrizul autobuzului pe care îl conducea, a unor mesaje anti-vaccinare. Din primele cercetări, a reieșit faptul că șoferul a lipit materialele menționate în timpul serviciului, după ce a ieșit din garaj, în urmă cu două zile, și a fost obligat să le îndepărteze de către reprezentanți ai CTP Iași, abilitați să monitorizeze activitatea conducătorilor mijloacelor de transport public.

Conducerea instituției a luat act de îndată de comportamentul neadecvat al angajatului în cauză și a demarat o anchetă internă, întrucât afișajul în mijloacele de transport public din Iași este permis doar cu aprobarea conducerii companiei. Potrivit politicii instituției, dreptul la liberă exprimare a fiecărui angajat este garantat, însă pentru amplasarea de afișe în mijloacele de transport public este necesară obținerea aprobării de la conducerea companiei.

În cursul zilei de vineri, 17 septembrie 2021, Comisia de conciliere se va întruni pentru a propune modul în care conducătorul auto ar putea fi sancționat disciplinar, conform dispozițiilor prevăzute de Regulamentul de Ordine Interioară și Codul Muncii. Decizia finală va fi luată de către conducerea CTP Iași.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments