(P) PAVEL PÂNTEA LANSEAZĂ O SCRISOARE DE APEL CĂTRE CADRE MEDICALE ȘI CADRE DIDACTICE , PRECUM ȘI CĂTRE PRIMARI SAU ALȚI ȘEFI DE INSTITUȚII CARE AU ROL DE EXECUTANȚI AI MĂSURILOR IMPUSE DE CĂTRE GUVERNANȚI.

0
1660

“ACESTA, SUSȚINUT DE MAI MULȚI SPECIALIȘTI ÎN DOMENIUL JURIDIC, LE PUNE ÎN VEDERE CELOR MENȚIONAȚI EVENTUALELE ÎNCĂLCĂRI ALE LEGII, APELÂND TOTODATĂ LA UNITATE”.

PAVEL PÂNTEA ESTE CUNOSCUT ÎN DOMENIUL AFACERILOR IMOBILIARE, ÎNSĂ ESTE ȘI JURIST, AVÂND INCLUSIV CURSURI DE MASTER FINALIZATE LA UNIVERSITATEA ”ALEXANDRU I. CUZA” DIN IAȘI.

Stimați inspectori școlari, profesori, învățători, educatori, medici, asistenți,
Noi, cetățenii, ne adresăm dumneavoastră întrucât ați fost dintotdeauna emblema învățăturii, a prieteniei, a apropierii dintre copii și adulți, a respectului, a umanității.
Ne aflăm astăzi în cea mai grea perioadă din istorie, din punct de vedere educațional, generată de noile grupuri de interese naționale și internaționale la care ați aderat voit sau constrânși.
Noi, părinții, unchii, bunicii, am avut cea mai mare încredere în dumneavoastră de la declanșarea așa-numitei „pandemii”, indiferent de măsurile abuzive impuse zilnic de către guvernanții aserviți ocultei mondiale. Am crezut în sistemul educațional că nu va face jocul celor care vor să-l distrugă și să afecteze dezvoltarea fizică și psihică a copiilor.
Iată că toate aceste speranțe ale noastre s-au năruit, întrucât dumneavoastră ați trădat principiile educației, ați trădat profesia, ați trădat dascălii care v-au învățat să ajungeți profesioniști, să ajungeți OAMENI și, mai grav, AȚI ADERAT la grupări infracționale care săvârșesc infracțiuni dintre cele mai grave împotriva populației.
Așadar, vă supunem atenției dispozițiile penale sub incidența cărora vă aflați și le comiteți fie direct, fie indirect, cu intenție în calitate de autori sau co-autori.
Înainte de a percuta la ordinele celor care au planul concret de distrugere a României, vă recomandăm să studiați, înainte de toate, Codul Penal, precum și Constituția și Principiile Fundamentale ale Omului.
Dacă juriștii instituției nu v-au inițiat pentru desfășurarea activităților din pandemie și nu v-au explicat dacă măsurile, ordinele impuse noaptea, sunt legale sau nu, sunt conforme dispozițiilor legale în vigoare și care NU AU FOST ABROGATE, vă informăm că:
Nici un act normativ referitor la o dispoziție legală identică nu-și poate produce efectele fără a indica în mod expres că schimbă o parte, completează sau o abrogă pe cea existentă. Așadar, nu poate avea prioritate în fața unei legi in vigoare si, mai mult decat atât, este NECONSTITUȚIONALA și ABUZIVĂ! Art. 64 din Lg.nr 24/2000 privind normele de tehnică legislativă pentru elaborarea actelor normative menționează în mod clar : PREVEDERILE CUPRINSE INTR-UN ACT NORMATIV, CONTRARE UNEI NOI REGLEMENTĂRI DE ACELAȘI NIVEL SAU DE NIVEL SUPERIOR, TREBUIE ABROGATE.
Astfel, toate actele administrative cu caracter normativ, Ordinele de miniştri, Ordonanţele de Urgenţă a Guvernului emise în timpul pandemiei, NU ÎNLĂTURĂ RĂSPUNDEREA PENALĂ a celor care interpretează/încalcă legile în mod ilicit, în defavoarea poporului, bazându-se pe protecția unor legi ilegale. „Infracțiunile și pedepsele trebuie să fie clar definite prin lege” (Hotărâre C.E.D.O. din 10 iulie 2012 – cauza Del Rio Prada contra Spaniei). Aceasta este premisa de la care pornește o acțiune penală. Deci, infracțiunile și pedepsele stabilite atât prin Codul Penal, cât și prin celelalte legi speciale, nu au fost modificate sau abrogate prin nici un act normativ, toate legile impuse de la începutul pandemiei NU POT ÎNLĂTURA/ÎNLOCUI DISPOZIȚIILE PENALE existente care sunt în conformitate cu Constituția și legile/Tratatele internaționale.
Astfel, plecând de la „trăsăturile esențiale ale infracțiunii” (art. 15 Cod Penal) coroborat cu participația penală conform art. 46 Cod penal și următoarele, vă aflați exact în situația autorilor infracțiunii, având în vedere că sunteți executanții direcți ai infracțiunilor la comanda instigatorilor.
Cea mai evidentă infracţiune pe care o săvârşiţi este aceea de „rele tratamente aplicate minorului”, prevăzută și pedepsită de Art. 197 Cod Penal: „Punerea în primejdie gravă, prin măsuri sau tratamente de orice fel, a dezvoltării fizice, intelectuale sau morale a minorului, de către părinți sau de către ORICE PERSOANĂ IN GRIJA CĂRUIA SE AFLĂ minorul, se pedepsește cu închisoare de la 3 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi”.
Așadar, OBLIGAREA UNUI COPIL DE A PURTA MASCA ÎMPOTRIVA VOINȚEI SALE ȘI ÎNGREUNAREA RESPIRAȚIEI NORMALE, REPREZINTĂ O ACȚIUNE DE „PUNERE ÎN PRIMEJDIE A SĂNĂTĂȚII SAU CHIAR A VIEȚII”, așa cum e prevăzut în teza I din art. 197 Cod penal.
De asemenea, purtarea măștii un timp îndelungat creând disconfort prin transpirație, înfierbântarea corpului prin reinhalarea aerului cald, distragerea atenției și lipsa de concentrare asupra cursurilor, constituie MĂSURI ÎMPOTRIVA DEZVOLTĂRII FIZICE, INTELECTUALE SAU MORALE, așa cum statuează legiuitorul în teza a II-a, art. 197 Cod penal.
Acțiunea privind realizarea statisticii referitoare la numărul de elevi/studenți/cadre didactice infectate cu COVID – 19, respectiv declararea cazurilor de îmbolnăviri din partea cadrelor medicale, care nu corespund realității , date transpuse ulterior în acte oficiale care produc consecințe juridice, reprezintă infracțiunea de „fals în declarații” – Art. 326 Cod Penal și/sau Art. 320-321 Cod penal.
Aceste infracțiuni sunt frecvent realizate de cadre didactice și cadre medicale în calitate de autori ai infracțiunii, la presiunea şi indicatiile guvernanţilor.
Determinarea copiilor la purtatul măștii, acest act inuman, conturează pe zi ce trece ideea de a nu mai suporta acest tratament, precum şi MENŢINEREA FRICII PRIN STRATEGIA DE VACCINARE ÎMPREUNĂ CU MEDICI ŞI ALŢI REPREZENTANȚI CARE CONLUCREAZĂ LA SUPUNEREA POPULAŢIEI, reprezintă din partea acestora infracțiunea de „împiedicarea accesului la învățământul general obligatoriu”, conform art. 380 Cod Penal, întrucât există posibilitatea abandonului școlar.
În mod constant avem cazuri de netratare sau tratare necorespunzătoare a persoanelor cu afecțiuni grave, unde se prioritizează testarea Covid-19 sau tratamentele aferente acestuia; neglijarea din partea cadrelor medicale a se oferi asistență imediată și necesară conform bolilor de care suferă persoanele respective, producându-se astfel agravări iremediabile ale stării de sănătate sau chiar decese, reprezintă infracțiunea de vătămare corporală sau uncidere din culpă; lăsarea conștientă a persoanelor bolnave cu afecțiuni grave fără tratament producându-i decesul reprezintă fapta de omor cu intenție indirectă. Aceste fapte reprezintă infracțiunea de omor sau tentativă de omor, înscris în Codul Penal în art. 188 , coroborat cu art 16 (3) lit b) Codul Penal ”Fapta este săvârșită cu intenție când făptuitorul: b) prevede rezultatul faptei sale și, deși nu-l urmărește, acceptă posibilitatea producerii lui.”, îmbrăcând forma de vinovăție a intenției indirecte.
Alimentarea stării de panică generalizată prin afirmarea fără a vreunui temei legal a ideii precum că „situația în școli privind infectările cu Covid-19 nu permit efectuarea cursurilor față în față”, cu ajutorul cadrelor didactice care susțin aceste date, respectiv transmiterea numărului de bolnavi de către cadrele medicale, și multe alte informații și date transmise către anumite instituții, care nu corespund realității, constituie infracțiunea de „comunicare de informații false”, prevăzută şi pedepsită conform art. 404 Cod penal.
Precizăm că art. 26 din Legea nr.24/2000 privind elaborarea actelor normative, respectiv alegerea soluţiilor legislative și definirea conceptelor, indică aici soluții pentru situații tranzitorii: „Proiectul de act normativ trebuie să cuprindă soluții legislative pentru situații tranzitorii, în cazul în care prin noua reglementare sunt afectate raporturi sau situații juridice născute sub vechea reglementare. De asemenea, proiectul trebuie să cuprindă măsuri legislative privind soluționarea conflictului între acte normative de categorii diferite, cu RESPECTAREA PRINCIPIULUI IERARHIEI ACTELOR NORMATIVE.
Art. 81 din Legea 24/2000 statuează „subordonarea față de actele de nivel superior (1)” la elaborarea proiectelor de hotărâri, ordine sau dispoziții se va avea în vedere caracterul lor de acte SUBORDONATE LEGILOR, HOTĂRÂRILOR ȘI ORDONANTELOR GUVERNULUI și altor acte de nivel superior.
Așadar, toate actele, ordinele, legile emise în pandemie după care vă ghidați și impuneți la rândul dvs. măsuri restrictive sunt ILEGALE și INUMANE !!!
Aveți totusi posibilitatea în acest moment de a vă DESISTA, așa cum prevede art. 34 Cod penal: „Nu se pedepsește autorul care, înainte de descoperirea faptei, s-a desistat ori a încunoștințat autoritățile de comiterea acesteia, astfel încât consumarea sa poate fi împiedicată, sau a împiedicat el însuși consumarea infracțiunii”, respectiv să opriți săvârșirea infracțiunilor, conform art. 5l C.P. privind „împiedicarea săvârșirii infracțiunii”.
În concluzie, dispozițiile penale invocate, alăturate şi în concordanță cu Constituția României, Convenția Europeană a Drepturilor Omului și celelalte Tratate Internaționale la care România este parte, au grad de superioritate față de toate Ordinele de miniștri, a Secretarului de stat DSU, precum și a Ordonanţelor Guvernului întrucât nu au întrunit la elaborarea lor condițiile cerute de Legea nr. 24/2000 modificată și completată prin Legea nr. 29/2011 privind normele de tehnică legislativă pentru elaborarea actelor normative.
Stimate cadre didactice și medicale, compatrioți, noi nu ne dorim să vă vedem în închisori pentru că ați fost atraşi în această capcană de forţe anti-româneşti şi aţi aderat, poate involuntar, la grupări organizate în săvârșirea de infracțiuni care pun la cale zilnic fapte antisociale și inumane împotriva cetăţenilor, în vederea provocării celui mai mare GENOCID din istorie. Aveți posibilitatea în acest moment SĂ VĂ OPRIȚI, să demascați faptele pe care ați fost instigați să le comiteți si veti fi iertaţi atat de lege, cât şi de popor !!!
VĂ ATENȚIONĂM FERM CĂ PRIN TOATE ACȚIUNILE PE CARE LE ÎNTREPRINDEȚI ÎMPOTRIVA COPIILOR, A BOLNAVILOR ȘI A POPULAȚIEI ÎN GENERAL, SUNTEȚI SUB INCIDENȚA LEGII PENALE ÎN PRIMUL RÂND, PENTRU CARE VEȚI FI DIRECT RĂSPUNZĂTORI!
OPRIȚI TEROAREA!
OPRIŢI MANIPULAREA !
OPRIŢI MINCIUNA !
OPRIŢI-VĂ DIN SĂVÂRȘIREA DE INFRACȚIUNI PÂNĂ NU ÎNCEPE URMĂRIREA PENALĂ ÎMPOTRIVA VOASTRĂ!
DAȚI-VĂ MÂNA CU POPORUL PENTRU CĂ EL VĂ VA FI ALĂTURI!
Acest apel este îndreptat către toți EXECUTANŢII care primesc ordine de la cei ce doresc cu orice preț DISTRUGEREA NORMALITĂŢII !!!
În speranța că veți realiza gravitatea faptelor în ceasul al 13-lea, vă dorim SĂNĂTATE, GÂNDIRE LIBERĂ ŞI VĂ INVITĂM LA UNITATE !!!
SPERĂM SĂ ÎNȚELEGEȚI ESENȚA MESAJULUI SPRE PREVENȚIE, REALISM ȘI UNITATE. Nu contestăm opțiunea fiecăruia de a se vaccina, însă nu acceptăm să fim obligați la lucruri împotriva voinței noastre și nici să ni se încalce în vreun fel DREPTURILE și LIBERTĂȚILE CETĂȚENEȘTI.

Cu considerație,
POPORUL ROMÂN PRIN SEMNATARII PREZENTULUI ÎNSCRIS
Inițiator
Pavel Pântea

4.3 8 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments