Numărul pacienților cu COVID-19 internați în Secțiile de Terapie Intensivă este în creștere

0
43
Doctors and nurses taking care of patients in ICU. Team of frontline coworkers are treating man and woman. They are at hospital during COVID-19.

Republica Moldova sare în ajutorul României: 20 de cadre medicale vor ajunge la spitalul de la Lețcani pentru a ajuta tratarea pacienților cu COVID-19. În prezent, la spitalul de la Lețcani sunt internați 41 de pacienți, dintre care 11 la ATI. După ce a fost rezolvată problema stocatorului de oxigen de la Spitalul Modular de la Lețcani, pacienții au început să fie transferați în acea unitate pentru a primi îngrijirea medicală necesară. Pe parcursul zilei de ieri, cinci pacienți au fost trasnferați la secția ATI de la Lețcani.

„Am transferat ieri cinci pacienți la ATI Lețcani. Am aflat că, din păcate, o doamnă din cele trimise a decedat. Azi avem tot 12 pacienți de Terapie Intensivă în Unitatea de Primiri Urgențe . Continuăm transferurile la Lețcani. În ultimele trei nopți, trei pelerini pozitivi au ajuns în UPU. Unul este din Hunedoarea, unul din Botoșani și unul din București”, a transmis Diana Cimpoeșu, medic șef UPU-SMURD a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPreședintele României, Klaus Iohannis, a promulgat legea care prevede că Autostrada Unirii, A8, trebuie să fie finalizată până la finalul anului 2030
Articolul următorSpitalul pentru Copii din Iași va achiziționa paturi noi pentru pacienți
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments