„Băieții cu ochi albaștri” s-au reactivat. Cristoiu: E ordin de-afară să ajungă EA președinte.

0
421

Lucian Mîndruță a rupt în direct un volum scris după alegerile din 2014 – când a fost un mare susţinător al preşedintelui Klaus Iohannis și a mototolit paginile. Jurlalistul a anunţat că se şterge cu ele la fund. Un gest extrem, campion al ridicoluilui, însă nu e singurul.

Atitudinea lui Mîndruță dă de gândit și e însoțită de comentariile ostile ale altor gazetari pe marginea recentei vizite a cuplului prezidențial la piramide. Un motiv mai profund al supărării unor jurnaliști pe Klaus Iohannis şi pe liberali este însă decizia lor de a negocia şi cu PSD, alias ciuma roșie, posibila formare a unui nou guvern.

N-am înțeles niciodată de ce oamenii aceștia suferă. Dl. Iohannis a făcut un contract prenupțial cu Mîndruță? E o frustrare pentru anumiți jurnaliști să vadă că pe Iohannis îl doare în cot de ce scriu ei”, a remarcat jurnalistul, publicistul și analistul politic Ion Cristoiu.

Cristoiu: Asistăm la o conspirație politico-mediatică la adresa lui Iohannis

Ion Cristoiu are propria explicație pentru care șeful statului e atacat de o parte a presei. În spatele anumitor jurnaliști se află, de fapt, noul val al serviciilor secrete. Sunt forțele interne și externe care a dat ordin să iasă Laura Kovesi nou președinte”. Jurnalistul consideră că atacurile venite la adresa lui Iohannis din partea unei anumite părți a presei (în frunte cu doamna colonel Ene Dogioiu) sunt justificate și de teama acestora că o viitoare coaliție PNL – PSD „le-ar reduce drastic friptura.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCe se întâmplă cu averea lui Petrică Mîțu Stoian, unde sunt milioanele câștigate din muzică
Articolul următorEmilian, fiul românilor morți în accidentul din Italia: „M-am trezit dintr-odată fără familie”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments