Suspiciuni de fraudă la Casa de Cultura a Studenților! Postul de referent, “servit” prietenei Ioanei Hliboceanu

0
1881

Suspiciuni de fraudă la CCS. Postul de referent, “servit” prieteniei Ioanei Hliboceanu. Dacă v-ați gândit ca tânăra generație de politicieni vine cu mentalități, idei, programe, ce pot depăși sistemele învechite de peste 30 ani, v-ați înșelat. Un simplu post, într-o instituție publică, Casa de Cultura a Studenților Iași, e măsluit de Ioana Hliboceanu, care ocupa funcția de director adjunct, fata turnătorului din dosarul “Amanta” al lui Gheorghe Nichita, Liviu Hliboceanu.

Paradoxul României, așa zis educate, este ca cei ce vor participa la concursul pentru postul de referent ar trebui sa fie mai bine pregătiți decât directorii instituției. Ce catastrofa simetrică! Domnița PSD-istă, ajunsă în funcție pe filiera partidului social democrat ieșean, schimba regulile jocului din mers și pregătește pregătește terenul pentru prietena ei, Alexandra Nechita. Pe 19 Noiembrie 2021, CCS scoate la concurs postul de referent.

Dosarele de participare trebuiau depuse pana pe 14 Decembrie. Condițiile de participare au fost afișate pe site ul instituției. Cu o zi înainte de expirarea termenului, ca să existe timp pe pentru eventuale completări ale dosarului, apare Alexandra Nechita, prietena Ioanei Hliboceanu. Directorul general, Bogdan Cruceanu, este în concediu, așa ca singurul care putea schimba regulile concursului e directorul adjunct. Ce face PSD-ista din ea? Schimba condiții de participare și afișează pe site noi reguli. Eventualul referent ar trebuie să aibă: curs de calificare sonorizare Sali de spectacole- cunoștințe solide pentru gestionarea aparaturii de sonorizare- vechime în instituțiile de spectacole de minim 5 ani. Ați ghicit, da, exact pregătirea Alexandrei Nechita. Caz clar de corupție pe care doar DNA-ul îl poate rezolva.

5 2 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments