Compania Lufthansa anunță suspendarea rutei Iași-Frankfurt, începând cu 13 ianuarie 2022

0
75

Decizia a fost luată de companie, pe baza unor considerente comerciale. Cererea scăzută, în contextul pandemiei de COVID-19, este motivul principal pentru care operarea acestei rute se întrerupe de anul viitor.

Lufthansa va informa toți pasagerii care și-au făcut rezervări pe ruta Iași-Frankfurt (și retur), pentru perioada următoare, despre posibilitatea reprogramării călătoriilor pe alte zboruri sau pe alte aeroporturi din țară. De asemenea, pasagerii vor putea opta pentru o reprogramare gratuită a călătoriei sau pentru rambursarea integrală a biletelor neutilizate.

„Reamintim că, după mai multe negocieri cu reprezentanții Lufthansa, Aeroportul Iași a reușit să aducă în regiunea Moldovei una dintre cele mai prestigioase companii aeriene din lume. Primul zbor din Iași spre aeroportul din Frankfurt a fost pe 2 iulie 2021, ruta nou înființată având câte patru frecvențe săptămânale, pe care compania le-a menținut pe toată durata operării. Aeroportul Iași se află într-un dialog permanent cu reprezentanții Lufthansa și îi asigurăm pe toți cei interesați de ruta Iași-Frankfurt că vom depune eforturi pentru ca această destinație să revină în programul de zbor. Există perspective de reluare a rutei spre Frankfurt, din vara anului viitor, în vederea continuării colaborării cu operatorul german”, transmit reprezentanții Aeroportului Iași.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAutostrada A13 Bacău – Brașov o prioritate pentru Ministerul Transporturilor
Articolul următorCuvântul ÎnaltPrea Sfințitului Părinte Teofan pentru Sărbătoarea Nașterii Domnului
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments