Demisie in USR Iasi. Liderul consilierilor locali a transmis un mesaj

0
159

Liderul USR Plus din Consiliul Local Iași și vicepreședinte al filialei locale și-a anunțat demisia din funcția de consilier local chiar în pragul noului an. Unul dintre motive, conform celor scrise de Ana Raluca Roșu, este că se va muta din Iași.

Redăm mai jos mesajul său.

„Dragi colegi,
Doresc să vă comunic că, din motive personale, am decis să îmi dau demisia din Consiliul Local și din Biroul Local al USR Iași.
Planurile de viitor pe care mi le-am creionat în ultimele luni exclud activitatea de consilier și locuirea permanentă în Iasi (oare Răzvănel are ceva de comentat la chestiunea cu «locuirea permanenta» sau în cazul lui nu se pune ca «temporar» de un 1 an de zile locuiește în Valea Adâncă?). A rămâne în Consiliul Local din acest moment ar fi nedrept față de colegii mei și față de cetățenii care ne-au votat, întrucât aș fi fost nevoită să îmi dau demisia în viitorul apropiat. De asemenea, decizia mea nu are legătură cu neînțelegerile care au apărut în filială și nici cu taberele din filială.
Mi-a făcut o mare plăcere să lucrez cu colegii mei consilieri locali. Sunt niște oameni deosebiți, care muncesc mai mult decât la propriile cariere pentru a lăsa ceva în urmă în mandatul lor. Le mulțumesc pentru toata prietenia și suportul lor. Sunt mandră că am făcut parte din această echipă pe care am și avut onoarea de a o reprezenta în mandatul meu de lider.
Le mulțumesc, de asemenea, colegilor mei din Biroul Local pentru prietenia și pentru spiritul prin care au făcut acest grup atât de închegat și de frumos.
Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și celor care mi-au dat votul lor de încredere pentru a-i reprezenta în Consiliul Local și în cadrul partidului”, scrie Ana Raluca Roșu.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments