Laurențiu Reghecampf a publicat ecografia copilului său cu iubita Corina Caciuc. Anamaria Prodan a reacționat imediat

0
298

Laurențiu Reghecampf a făcut publice imagini cu ecografia copilului său. Acesta a postat un videoclip cu pruncul, iar imaginile au explodat în mediul online. Corina Caciuc, tânără de 28 de ani alături de care antrenorul are o relație în prezent, îl va face tată de băiat în câteva luni.

Anamaria Prodan a reacționat imediat la postarea făcută de Laurențiu Reghecampf și a postat pe InstaStory un mesaj legat de prunc, dar și de soțul său.

Ecografia copilului lui Laurențiu Reghecampf cu Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf a publicat ecografia băiatului său cu amanta Corina Caciuc. Antrenorul va deveni din nou tată în luna mai a anului 2022. Potrivit ultimelor informații care au împânzit primele pagini ale tabloidelor, antrenorul echipei Universitatea Craiova a aflat sexul copilului pe care îl are împreună cu actuala sa parteneră.
 
„Să-i dea Dumnezeu multă sănătate copilului şi o viaţă de vis. Ce le doresc copiilor mei, îi doresc şi copilului lui Laurenţiu. El nu are nicio vină pentru ce a făcut tatăl lui”, a scris Anamaria Prodan.
0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDe-acum se aplică TVA-ul redus și la locuințe mai scumpe, dar numai o singură dată. Plafonul folosit până acum rămâne în vigoare în paralel
Articolul următorCum ne ușurează viața spațiile comerciale la parter (P)
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments