MAG Automobile intră în forță în noul an chinezesc. – Dong Feng, FAW, BAIC, Seres, Bestune –

0
127

Grupul auto MAG Automobile, înființat în anul 2002, a evoluat constant indiferent de condițiile economice sau de brandurile reprezentate. Astăzi grupul deține pe lângă brandurile auto Ford, Skoda și Volvo, reprezentarea celei mai mari rețele europene de autovehicule rulate ce oferă istoric și garanție,

Das WeltAuto.

De asemenea, există în cadrul grupului o divizie specializată în comercializarea mașinilor cu tehnologii inovative, Luxury Hybrid&Electric Cars de unde clienții pot achiziționa aproape orice marcă și model dorit. Printre acestea se numără și branduri celebre precum Porsche, Bentley, Ferrari, Aston Marin și Tesla.

Pentru a oferi servicii complete, grupul deține și un broker de asigurări ce oferă vânzare de polițe și consultanță în cazul unor daune.

In ultimii ani, mare parte din tot ce ne inconjoară în viața de zi cu zi este inovat, testat și cel mai adesea  produs în China. Tocmai de aceea, grupul MAG Automobile a decis să preia reprezentarea pentru mărcile chinezești Dong Feng, FAW, BAIC, Seres și Bestune.

Am ales cele cinci branduri atât pentru notorietatea, experiența, gama diversificată de modele și tehnologii, motorizări clasice și electrice, dar și pentru faptul că sunt deja prezente în piața europeană iar importul și omologarea se fac în Germania unde standardele de certificare și calitate sunt la cel mai înalt nivel.

Venim în întâmpinarea clienților cu modele adecvate pentru persoane fizice și juridice. Acoperim nevoile companiilor de taxi, Uber, Bolt, companiilor de curierarat, distribuție, construcții s.a.

Știm că cele mai calitative și mai scumpe produse poartă de asemenea amprenta Chinei. Suntem convinși că în următorii ani produsele chinezești vor deveni tot mai apreciate la nivel mondial.

Astăzi unii dintre marii producători auto ( Audi, BMW, Hyundai, Mercedes, Renault, VW, Renault s.a. ),  odată cu trecerea la electrificare, au ales China ca tară de producție a modelelor proprii, alții folosesc componente și subansamble produse în China în fabricile europene sau americane.

De asemenea, companiile auto din China dețin un număr important de acțiuni a unor producători celebri, precum: Aston Martin, Ferrari, Fiat- Crysler, Lotus, Mercedes, Volvo, Smart și alții.

 

Marele avantaj este că putem oferi mașini cu livrare rapidă, stocuri diversificate, prețuri competitive, precum și accesul în Programul Rabla Plus.

Serviciile post-vânzare se vor realiza într-unul din cele trei centre integrate de tip 3S ( Sales, Service, Spare parts) deținute de grupul MAG Automobile, toate aflate pe DN 28, Iași-Tg. Frumos, Km.10

Pentru mai multe informații despre produse și servicii: https://www.magautomobile.ro/contact-us/

5 2 votes
Article Rating


Articolul precedentȘoferul SAJ care a fost implicat în accidentul rutier a fost operat de urgență
Articolul următorDescoperă poveștile „Eroilor urbani” ieșeni, la Palas!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments