A crescut numarul de pasageri pe Aeroportul Iasi

0
104

Aeroportul Internațional Iași a încheiat prima lună din anul 2022 cu un număr de 53.700 de pasageri îmbarcați și debarcați, creșterea fiind de aproape 180% fata de aceeași perioadă a anului trecut.

De asemenea, în ceea ce privește numărul de decolări și aterizări pe pista de la Iași, înregistrat la finalul lunii trecute, au fost cu aproape 84% mai multe comparativ cu aceeași lună a anului 2021.

Începând cu luna viitoare revin în program nouă rute suspendate în această perioadă, iar din vara vor fi introduse noi zboruri în toată Europa, inclusiv către destinații de vacanță.

Astfel, în iunie, pe Aeroportul Iași vor fi deja disponibile 22 de rute regulate, opt dintre acestea conectând Iașul cu nouă capitale.

Pe Aeroportul Iași operează momentan cinci companii aeriene.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPeste 530 de pacienți cu arsuri au fost tratați din 2019 și până în prezent la Unitatea Funcțională de Arși din Iași
Articolul următorLarisa, fata călcată de tren în gara din Bacău, a plecat din spital, după ce medicii i-au salvat piciorul. „Nu există fericire mai mare decât să poți reda unui copil zâmbetul și speranța unei vieți normale”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments