Suprinde-ți invitații cu cea mai bună selecție de vinuri GRAMMA!

0
174

Vinul GRAMMA dă tonul conversației la evenimentele speciale din viața ta. Eleganța, calitatea și rafinamentul sunt principalele elemente de care crama GRAMMA a ținut cont atunci când a făcut selecția de vinuri destinată ocaziilor speciale. Aceasta poate fi adaptată oricărui tip de meniu din bucătăria internațională sau tradițională, vinurile GRAMMA fiind potrivite atât la felurile principale, și cât la desert.

Dacă ai ales o tematică mai sofisticată a evenimentului tău, atunci GRAMMA Wines este alegerea perfectă pentru că pachetele conțin sticle de vin alb și rose în ediții limitate, seci și demiseci.

În funcție de numărul de invitați pe care îl ai, GRAMMA Wines vă propune două colecții de vinuri. Cel mai mic pachet are 90 de sticle și conține  12 sticle de spumant, 30 de sticle de vin alb și 48 de sticle de rose. Pentru evenimentele mai mari, Gramma Wines vine cu un pachet cu 180 de sticle: 24 de sticle de vin spumant, 60 de sticle de vin alb și 96 de vin rose. Aceste pachete pot fi personalizate în funcție de cerințele fiecăruia, în ceea ce privește cantitatea și tipul de vin ales.

Fiecare sticlă de vin are o poveste

Pentru o notă de stil a evenimentului tău, poți opta pentru sticle care au etichete create de Horațiu Mălăele. De asemenea, GRAMMA Wines oferă clienților posibilitatea de a personaliza etichetele sticlelor de vin cu fotografii sau simboluri.

Pentru mai multe informații legate de prețuri, sortimente de vin și cantități, puteți accesa site-ul: https://grammawines.ro/ pentru a profita de prețurile speciale din această perioadă!

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTenerife – cel de-al 17-lea zbor direct Blue Air din Romania catre Spania
Articolul următorPovestea de viață a lui Roman Abramovici: De la copilul orfan la oligarhul rus sancționat de întreaga lume pentru prietenia cu Vladimir Putin
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments