Doi tineri din Iași au ramas orfani in urma unui accident produs de un sofer de 78 de ani

0
310

Trei persoane şi-au pierdut pe Drumul Morţii E 85, după ce un şofer de 78 de ani a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a lovit alte trei maşini. Imaginile i-au şocat pe toţi cei care au trecut ieri după amiază pe E 85, între Răcăciuni şi Cleja. Patru maşini s-au fost praf în accident.

Tragedia a fost produsă de un şofer de 78 de ani, care, potrivit martorilor, ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a unei depăşiri neregulamentare.

„Într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 48 de ani, din judeţul Neamţ”, a declarat Cătălina Păduraru, IPJ Bacău. După primul impact, maşina bătrânului s-a răsturnat şi a lovit un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani. A fost acroşat şi un alt autovehicul condus de un tânăr de 22 de ani.

„Din evenimentul rutier a rezultat decesul conducătorului auto de 78 de ani şi a doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani”, a mai spus Cătălina Păduraru.

Este vorba despre o femeie de 34 de ani şi un bărbat de 51.

Aron și Mădălina, copiii bărbatului de 51 de ani care a sfârșit nevinovat în accident, își plâng tatăl. Cei doi au postat mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

„Nu am cuvinte să descriu durerea pe care o am în suflet, tată. Poate nu am fost băiatul care să fie exact pe placul tău, mi-am dat silința de multe ori să o fac, dar mereu ai fost o fire greu de impresionat… Mădoare faptul că nu mai am posibilitatea să îți arăt cât de mult pot evolua, chiar dacă mă vei veghea de sus. Drum lin spre cer Tată”, a scris Aron pe Facebook.

„O zi cu tata aș mai vrea. Și nu se poate, greu pot crede. Căci nu-l mai am alături. Din ceruri el mă vede.. Dumnezeu să te ierte! Te voi iubi mereu!”, este și mesajul Mădălinei.

Alături de el, a murit și partenera de viață a acestuia, Petronela

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments