Politistul zilei este Radu Valinte. Acesta a imobilizat un sofer beat care lovea o tanara

0
189

Pe data de 19 aprilie agent șef principal de poliție Valinte Radu, a intervenit pentru aplanarea unui conflict, pe raza municipiului Iași._*

Radu, polițist la investigații criminale în cadrul Secției nr. 3 Poliție Iași, se afla în timpul liber, când a observat un conducător auto care provoca scandal în parcarea unui bloc, lovind o tânără și un autoturism.

Radu nu a stat pe gânduri și a intervenit de îndată, procedând la imobilizarea șoferului și conducerea acestuia la cea mai apropiată secție de poliție.

Astfel, șoferul a fost preluat de colegii aflați în serviciu, iar întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, iar în cauză a fost întocmit dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, lovire sau alte violențe și distrugere.

Colegul nostru ne spune că reacția pe care a avut-o i s-a părut una firească, considerând că oricine ar fi asistat la un asemenea conflict, ar fi intervenit pentru aplanare.

Noi îl felicităm pentru intervenția promptă și spiritul civic de care a dat dovadă și ne mândrim cu faptul că ne este coleg!

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMinistrul Turismului suspenda toate participarile Romaniei la targurile internationale de turism
Articolul următor18 de celebrități supraviețuitoare ale cancerului. De la Robert DeNiro la Jane Fonda, mărturii ale unei lupte nedrepte
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments