Sesizari penale si amenzi pentru deseurile depozitate in spatii necorespunzatoare la Iasi

0
88

Verificarea unei sesizări de pe raza unei comune din zona metropolitană a  municipiului  Iaşi s-a finalizat cu aplicarea a patru sancțiuni contravenționale principale, o sancțiune contravențională complementară şi formularea a doua sesizări penale.
„Astfel, administrația publică locală a fost sancționată cu amendă de 30000 lei pentru neîntocmirea documentelor privind transportul de deşeuri şi i-a fost formulată o sesizare penală pentru eliminarea deşeurilor în spații neautorizate.
Unui operator economic cu activitate în domeniul fabricării mobilei i s-au aplicat trei sancțiuni contravenționale în valoare totală de 75000 lei şi suspendarea activității până la obținerea autorizației de mediu pentru: nerespectarea prevederilor privind protecția aerului înconjurător, funcționarea fără autorizație de mediu, nerespectarea obligației legale de colectare separată a deşeurilor. De asemenea, pentru  fapta de îngropare/elimnare deşeuri în spații neautorizate s-a formulat sesizare penală”, a transmis Garda de Mediu Iasi.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedent18 de celebrități supraviețuitoare ale cancerului. De la Robert DeNiro la Jane Fonda, mărturii ale unei lupte nedrepte
Articolul următorIașul verde înseamnă și un efort continuu de plantări, amenajări și întreținere a spațiilor verzi!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments