Ministrul Muncii a fost prezent la Iasi

0
78

Instituția Prefectului – județul Iași a găzduit astăzi o dezbatere utilă și binevenită între Marius – Constantin Budăi, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, și reprezentanți ai oamenilor de afaceri, ai sindicatelor, ai organizațiilor neguvernamentale, ai pensionarilor.

“Dezbaterea de astăzi a fost și un moment de bilanț la șase luni de la intrarea la guvernare. Trebuie să vedem ce s-a făcut bine, ce mai este de făcut în perioada următoare, unde au apărut situații care au nevoie de reglementări suplimentare”, a declarat Bogdan Cojocaru, prefectul județului Iasi.

Cred că astfel de întâlniri în care partenerii sociali au ocazia de a dialoga direct și fără rețineri cu privire la problemele cu care se confruntă reprezintă un mod firesc, normal de a găsi cele mai bune soluții la nivel local și național.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentIrina Tănase și-a refăcut viața după despărțirea de Liviu Dragnea. Cine este noul iubit multimilionar, supranumit și „Regele medicamentelor”
Articolul următorUn politist cu o alcoolemie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat s-a ales cu dosar penal dupa ce s-a masina pe care o conducea s-a rasturnat pe o strada din Botosani
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments