Un politist cu o alcoolemie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat s-a ales cu dosar penal dupa ce s-a masina pe care o conducea s-a rasturnat pe o strada din Botosani

0
110

O alcoolemie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat l-a băgat în necazuri pe un agent de poliție din județul Botoșani. Potrivit Monitorul de Botoșani, acesta ar fi produs, astfel, în accident de circulație.

Accidentul a avut loc, sâmbătă dimineața, când agentul de poliţie L.M., din cadrul Poliţiei Dorohoi, se afla la volanul maşinii personale, pe strada 1 Decembrie, din Dorohoi. La un moment dat, din cauza stării în care era, şoferul a pierdut controlul asupra volanului. Autoturismul a ieşit în afara carosabilului, după care s-a răsturnat. Deşi şoferul a ieşit singur din maşină, scăpând fără nicio rană, martorii au sunat la 112.

În urma incidentului a fost avariat doar autoturismul, şoferul neavând nevoie de îngrijiri medicale. Poliţistul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. „Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să fie dispuse măsuri. Având in vedere calitatea conducătorului auto, conducerea inspectoratului a dispus declanşarea cercetării prealabile față de acesta”, a precizat agent princial Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Pe lângă dosarul penal cu care s-a ales, poliţistul va fi anchetat şi de o comisie internă la nivelul IPJ Botoşani.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMinistrul Muncii a fost prezent la Iasi
Articolul următorPovestea a cinci tinere din Ucraina care defilează pe catwalk-ul Romanian Fashion Week, de la Iași. Modelele sunt refugiate sau venite în România special pentru show-ul de modă, direct din țara grav afectată de război
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments