„Luptăm pentru Adina” – Gală de box caritabilă pentru asistenta din Iasi diagnosticată cu cancer

0
113

Alaturandu-se campaniei de strangere de fonduri pentru Adina – asistenta medicala din Iasi diagnosticata cu cancer, clubul Tornado Fight Gym organizeaza duminica, 19 iunie, o gala de box cu scop caritabil.

„Adina o tânără de numai 35 de ani, duce o luptă crâncenă cu o boală nemiloasă, recidivă a cancerului la sinusul cavernos, cu extensie către urechea internă.

Împreună îi putem da șansa ca visul ei să se împlinească, să își poate întemeia o familie și să fie mamă, un lucru simplu pentru noi, dar acum imposibil pentru ea, de aceea noi, Tornado Fight Gym, am decis să organizăm o gală de box cu scop umanitar, iar toate veniturile din sponsorizări și din prețul biletelor ( preț masă VIP 100 de lei/ preț tribună 50 de lei) să fie donate Adinei, pentru ca aceasta să aibe o viață așa cum merită.

Astfel, duminică începând cu ora 18:00 are loc gala de box la Sala Sporturilor din Tomești, Str. Prof. Petru Olteanu. Până acum și-au anunțat prezența următorii sportivi Andrei Leuștean, Dănuț Hurduc, Vlad Hurduc, Marian Chirac, Robert Oarză și Andreea Guțu.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments