Un lider mondial în domeniul software auto, deschide un birou la Iași

0
146
Elektrobit, companie de renume mondial, își extinde activitatea în România. Furnizor de servicii de software-uri integrate, Elektrobit deschide un birou în Iași.

Software-ul Elektrobit este prezent în peste 100 de milioane de vehicule. Oferă soluții flexibile și inovative pentru infrastructura de mașini interconectate. Vorbim despre interfața dintre om și mașină, navigație, asistența șoferului, unitatea de comanda electronică (ECU) și serviciile de inginerie a software-ului.

Industria auto nu stă pe loc și nici noi. În calitate de furnizor mondial vizionar și premiat, împingem în mod constant industria înainte. Suntem la curent cu cele mai recente inovații. Nu numai că încorporăm cele mai noi tehnologii, dar cunoaștem și provocările care vin odată cu inovațiile. Prin urmare, oferim componente software de încredere și soluții flexibile și inovatoare. Împreună putem modela cum va arăta mobilitatea viitorului” , spun reprezentanții companiei.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentO clădire monument din centrul Iașului a devenit restaurant
Articolul următorCum a ajuns o femeie care născut un copil în urma unui viol să-i plătească pensie alimentară agresorului ei
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments