Încă o escroacă cu diplomă falsă care ocupa post de conducere în Sănătate, condamnată

0
2178

Timp de aproape patru ani, funcția de director administrativ al Spitalului Județean Baia Mare a fost ocupată de o persoană care la concurs a prezentat o copie după o diplomă de licență falsificată. Absolventă de colegiu economic, Simona Mihaela Cremene a apelat la un medic de la spital pentru a face rost de o diplomă de facultate autentică. A modificat poza și nota: din 7,26, și-a acordat 9,26. Arestată preventiv timp de o lună și condamnată pentru înșelăciune, fals și uz de fals, directoarea a demisionat, scrie ziarul Libertatea.
Cremene a devenit directorul administrativ al Spitalului Județean din Baia Mare în noiembrie 2018, când, în mandatul de manager interimar al dr. Vasile Ioan Pop, au fost contopite două servicii, Tehnic și Administrativ (ultimul fiind condus de Cremene din anul 2008, care a devenit din șef serviciu, director).
Cremene este și consilier județean este și președinta Comisiei de vânzare a spațiilor medicale din patrimoniul județului și membră în Consiliul de Administraţie al Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș și membru supleant în Consiliul de Administrație al Spitalului de Boli Infecțioase din Baia Mare. În Raportul de activitate pe anul 2021 (primul an de mandat de consilier județean), Cremene a încheiat cu fraza: “Principiile care au stat la baza activității mele au fost și vor rămâne respectarea legalității, transparența, obiectivitatea, seriozitatea, pentru a putea reprezenta toate categoriile sociale din județ”, scriu jurnaliștii de la 2mmnews.ro

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments