CE NU ȘTIA VICTOR SLAV! Înainte de a se mărita, BIANCA DRĂGUȘANU s-a întâlnit cu fostul iubit, ADRIAN CRISTEA, departe de ochii lumii

0
484

Întâlnirea a avut loc duminică într-o casă din comuna Roșu, unde Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea au petrecut împreună aproximativ două ore. Cum a reacţionat Victor Slav?

 

Bianca Drăguşanu se pregăteşte trup şi suflet să devină soţia lui Victor Slav, însă printre pregătirile de nuntă, roşcata îşi face timp şi pentru fostul său iubit, Adrian Cristea.

 

Cei doi foşti îndrăgostiţi au fost surprinşi împreună weekend-ul trecut, într-o casă din comuna Roşu.

Au petrecut acolo aproximativ două ore şi au părăsit casa, care se pare că aparţine finului fotbalistului, separat.

 

 

Această poveste nu ar trebui să surprindă pe nimeni, dat fiind faptul că, în urmă cu o lună, Adrian Cristea a mărturisit că el şi Bianca păstrează legătură, vorbesc la telefon şi se văd aproape zilnic şi… încă se iubesc.

 

„Eu ştiu de această întâlnire. Această întâlnire a fost controlată oarecum. Cine a dat pontul a vrut să dea o altă conotaţie decât cea care trebuie să fie. Este vorba de o tăiere de moţ, care are loc pe 28 iulie. Bianca şi Adi sunt naşii de botez ai acestui copil şi e normal să taie moţul împreună. Bianca nu a fost singură, iar Adi a venit şi el cu un amic. La acel eveniment vom fi trei sau patru. Niciodată ei doi”, a declarat Victor Slav.

 

(Sursa: showbiz.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentExclusă pentru că A POZAT NUD. Jucătoarea de tenis Agnieszka Radwanska i-a intrigat pe tinerii catolici din Polonia
Articolul următorCea mai FRUMOASĂ CASCADĂ DIN LUME e în ROMÂNIA. Cascada Bigăr este prima în topul The World Geography
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments