Baiat de 10 ani in stare foarte grava adus cu elicopterul SMURD la Iasi

0
79

Accident rutier, la ieșire din comuna Dumbrăveni, Suceava, spre Botoșani, în urma cu câteva minute. Din primele informații, sunt două autoturisme implicate. La intervenție participă pompierii militari cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ Suceava. De asemenea, au fost solicitate in sprijin două echipaje de la SAJ Botoșani și o ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă de la ISU Botoșani.

Sunt implicate 5 persoane, două dintre acestea fiind în stare de inconștiență.

Printre răniți se află și un copil.

Update! S-a solicitat și intervenția unui elicopter SMURD. Două persoane au rămas incarcerate și au fost extrase de către pompieri. Una dintre acestea este in stop cardio respirator, iar echipajele medicale aplică manevre de resuscitare.

Update! Trei victime adulte (bărbați) transportate la UPU Suceava, cu diferite traumatisme, dar conștiente și cooperanți. Copilul a fost transportat cu elicopterul la un spital din Iași. Pentru bărbatul in stop cardio-respirator se continuă manevrele de resuscitare.

Update! Și ultima victimă rămasă la locul accidentului va fi transportată către UPU Suceava, iar manevrele de resuscitare vor continua.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments