Instanța a decis! Ce pensie alimentară va plăti Reghecampf » Anamaria Prodan e revoltată: „E tragico-comic!”

0
81

Tribunalul Ilfov a judecat apelul depus de Laurențiu Reghecampf, 46 de ani, împotriva ultimei hotărârii a Judecătoriei Buftea, prin care antrenorul a fost obligat la plata unei cote de 1/3 din totalul veniturilor sale lunare.

Potrivit deciziei definitive luate de Tribunalul Ilfov, Reghecampf va avea de plătit o pensie alimentară de doar 2.000 de euro și nu o treime din salariul său, cum a decis Judecătoria Buftea în prima fază. În plus, Anamaria Prodan a fost obligată să plătească cheltuielile de judecată, în valoare de aproximativ 9.000 de lei.

Anamaria Prodan, fosta soție a lui Reghecampf, a luat foc când a aflat decizia definitivă. Impresara și-a criticat fostul soț că a apelat la judecători pentru a stabili valoarea pensiei.

„Cere judecătorilor să stabilească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!

Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. OK, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragico-comic! Din toate punctele de vedere.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments