Fiul unui angajat al Secretariatului General al Guvernului, care a lovit intenționat un polițist cu mașina, trimis la închisoare. Ce despăgubiri are de plătit

0
149
Curtea de Apel București a redus de la 2 ani la un an pedeapsa pe care a primit-o Bogdan Florin Mardale, fiul unui angajat al Secretariatului General al Guvernului, care a dat cu mașina peste un polițist care-i semnalase, în 2020, să tragă pe dreapta în zona Gării de Nord din Capitală. Sentința dată la începutul săptămânii trecute e cu executare.

Curtea de Apel a hotărât și că Mardale, în primii 5 ani după ce va executa pedeapsa cu închisoarea, nu va putea fi ales în autoritățile publice sau orice alte funcții publice, nu va putea ocupa o funcție ce implică exercițiul autorității de stat și nu va putea conduce vehicule pentru care este necesară deținerea permisului. Ce s-a întâmplat în 2020  Mardale a fost acuzat că, pe 28 noiembrie 2020, l-a lovit cu mașina pe polițistul care-l rugase să mute vehiculul din stația de autobuz din fața gării bucureștene.

Imaginile de la incident au fost publicate de sindicatul Europol, care a acuzat că autorul faptei „este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului”, lucru confirmat de Libertatea, iar „sâmbătă seară au început să fie date telefoane şi să se facă presiuni pentru a-l scoate vinovat pe poliţist”.  A venit în fața judecătoarei în pantaloni scurți  Trimis în judecată în aprilie 2021, după ce încadrarea i-a fost schimbată în ultraj, Mardale a venit în fața instanței în pantaloni scurți.  „Pot să-mi retrag scuzele?”, a fost întrebarea ironică a lui Mardale în fața judecătoarei, referindu-se la momentul în care și-a cerut scuze în fața polițistului pentru ce-a făcut.
0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments