Alimente stricate într-un supermarket din Tatarasi

0
127

Fructe stricate si alimente tinute in conditii necorespunzatoare. Asta au gasit inspectorii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului Iasi la un supermarket din Tatarasi. Totul a pornit in urma unor reclamatii facute de clienti catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului. Astfel, inspectorii OPC Iasi au efectuat un control in urma caruia au fost constatate mai multe nereguli.

Fructe cu mucegai și ouă ținute la temperaturi necorespunzătoare au fost puse spre comercializare într-un supermarket din Tătărași. Aceste abateri au fost constate de către inspectorii OPC Iași în urma unor sesizări făcute de către mai clienții nemulțumiți. Din rapoartele OPC Iași a reieșit faptul că mai multe cofraje de ouă erau depozitate pe culoarele magazinului deși trebuiau ținute la temperaturi scăzute. De asemenea, au mai fost găsite fructe și legume stricate.

În urma unei sesizări făcute de către consumatorii noștri pe numărul oficial de la București am fost trimiși în această locație să verificăm acele aspecte. Am constat abateri la condițiile de depozitare a produselor igienico-sanitare a produselor care sunt în magazin. Pentru că sunt abateri repetate am fost nevoiți să suspendăm activitatea acestui operator economic”, a declarat Florin Onofrei, cms. șef OPC Iași.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUn senator USR a executat silit Serviciul de Protecție și Pază. Politicianul i-a păzit pe Ion Iliescu și Traian Băsescu
Articolul următorTULBURĂTOR: durerea și fărâma de speranță a unei mame, ultimele imagini cu cei doi studenți înghițiți de apele mării!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments