Dupa o betie de pomina, un iesean a ramas fara 16.000 de lei. A fost praduit de o femeie din zona Garii care i-a promis o partida de sex, însă aceasta i-a furat banii

0
776

Întreaga poveste pare rupta din filmele americane. Un iesean a ramas fără 16.000 de lei după o beție cruntă. Totul s-a petrecut primăvara aceasta, când, în urma unei afaceri, barbatul a câştigat o sumă de bani, pe care a pierdut-o ulterior, fiind prăduit de nimeni altcineva decât de… o femeie, care i-a promis o partidă de sex. Cum s-a terminat „Marea mahmureală”, veți afla în povestea de mai jos.

Bucuros, M.B. a mers în noaptea de 8 spre 9 aprilie, la mai multe baruri din oraş. Înspre dimineață, în jurul orei 4.30, ajunsese la intersecţia dintre strada Gării şi şoseaua Arcu. Avea la el suma de 16.000 lei şi era foarte beat. Din declarațiile date instanței, ieșeanul ar fi fost abordat de către o femeie, care i-ar fi propus bărbatului o partidă de sex în aer liber, în spatele blocului L20. Profitând de starea avansată de ebrietate în care ieșeanul se afla, femeia i-a luat teancul de bani și i-a spus că merge la magazin să cumpere prezervative. Și prezervative s-a făcut! Spre dimineață, ieșeanul și-a dat seama că a rămas fără bani și s-a dus la Secţia 2 de Poliţie să reclame furtul.

Distracție pe cinste pe banii păgubitului

Bucuroasă de câștigul obținut fără prea mult efort, femeia a mers în mai multe localuri din zona pentru a petrece. Ba chiar s-a lăudat unor persoane cu ceea ce a făcut. La întreaga istorisire a participat și Vasile N. care nu a stat prea mult pe gânduri și a luat-o pe femeie la pumni. După ce a bătut-o bine, barbatul i-a furat banii. Astfel, femeia a devenit din hoț, victima. Considerandu-se neîndreptățită, aceasta a mers și ea la Secția 2 pentru a reclama furtul, dar de data aceasta împotriva bărbatului din bar. Pentru polițiști a fost destul de simplu să pună cap la cap firul poveștii și să descopere întreaga situație de fapt. Astfel, femeia și bărbatul din bar au fost trimiși în judecată pentru furt și respectiv, tâlhărie și sunt în stare de arest la domiciliu. Cel mai păgubit este M.B., care nu a reușit să își recupereze banii și nici nu o va face prea curând. Urmează să se stabilească primele termene de judecată în cele două procese.

5 3 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments