Un barbat din comuna Dumesti traieste in conditii greu de imaginat cu sotia sa. Acesta este bolnav de cancer si are nevoie de tratament

0
100

Mihai Lacatus este din satul Păușești, comuna Dumești, județul Iași. Barbatul are o poveste foarte Trista. Atât el cât și familia, locuiesc în casa incendiată a soacrei si dorm in niste conditii foarte precare. Mihai Lacatus a suferit mai multe intervenții chirurgicale, iar acum acesta sufera de cancer abdominal.

„Din cele relatate de dumnealui, acum suferă de #cancer abdominal și are mare nevoie de bani pentru tratamente și internări… Toate actele și buletinele de analiză au ars. Nu are absolut nimic și nici nu ne poate explica exact ce s-a întâmplat… Doar știm că are nevoie de ajutor și vă îndemnăm pe fiecare să fim alături de domnul Lăcătuș Mihai, cu tot ce avem și cu ce putem”, spun cei care vor sa il ajute pe barbat.

Astfel un grup de persoane a demarat o campanie de strangere de fonduri pentru sustinerea lui Mihai Lacatus si a familiei.

Numele titularului: CaritAni

(CIF BT): 5488520

* Cont în LEI: RO13BTRLRONCRT0548852001

* Cont în EURO: RO60BTRLEURCRT0548852001

* Pentru alte donații: alimente neperisabile, haine, produse de igienă, lucruri pentru casă și orice altceva vreți să oferiți, ne puteți suna la numărul +40746803547 și noi vă vom direcționa la punctele necesare de colectare din Iași.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentArhitectul Bogdan Adomniței, condus pe ultimul drum cu trei avioane și cu multe regrete
Articolul următorCine poate să devină, în 2022, cenzor în asociația de proprietari și ce atribuții are acesta
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments