O femeie şi-a dat jos pantalonii în sala de judecată. A fost amendată cu 700 de lei

0
110

Exasperat de scandalurile provocate de sotie, un iesean a cerut protectia legii. Judecatorii au putut constata ei însisi ca omul stia ce vorbeste si au emis fara multe comentarii ordinul de protectie cerut.
C.G. s-a adresat Judecatoriei la sfârsitul lunii trecute, dupa o noapte în care nu putuse dormi acasa. Cerea emiterea unui ordin de protectie împotriva sotiei sale si obligarea acesteia la pastrarea unei distante de minim 100 de metri de el, de fratele sau, de parinti si de copilul comun, timp de 6 luni. Barbatul si-a justificat cererea prin violenta verbala manifestata de sotia sa.

Sedinta în care Judecatoria au analizat cererea a fost un adevarat circ. Procedural, magistratul a verificat prezenta partilor, constatând ca fiecare beneficiaza de serviciile unui avocat din oficiu, femeia intervenind, spunând ca nu are nevoie de asa ceva. I s-a explicat ca asistenta juridica este obligatorie. S-a dat cuvântul lui C.G., pe parcursul declaratiei acestuia sotia intervenind în mai multe rânduri, în pofida admonestarilor judecatorului. Femeia a aratat ca are si ea aceleasi solicitari ca si barbatul, ca are trei lovituri pe care vrea sa le arate instantei. Judecatorul i-a explicat ca poate depune si ea o cerere de emitere a unui ordin de protectie. Poate discuta cu aparatorul din oficiu despre aceasta, dar deocamdata se analizeaza cererea depusa de barbat.

Reclamantul depusese mai multe înregistrari audio cu scandalurile provocate de sotia sa, care au fost ascultate în instanta, judecatorul remarcând tonul ridicat, injuriile si limbajul trivial. Când avocatul din oficiu al barbatului a luat cuvântul, femeia a intervenit din nou, contrazicându-l. A fost nevoie de interventia judecatorului, care i-a cerut fie sa taca, fie sa paraseasca sala. A tacut, dar numai pentru scurt timp. Când judecatorul a anuntat ramânerea în pronuntare, femeia a intervenit iar, aratând ca ea nu a apucat sa vorbeasca si nici sa depuna probe.

I s-a amintit ca îi fusese acordat dreptul de a depune probe, dar chiar ea spusese ca nu are asa ceva. Acum însa, femeia îsi amintise si voia sa arate instantei vânataia si locurile în care a fost lovita. S-a îndreptat spre presedintele completului si si-a dat pantalonii jos, moment în care magistratul a cedat, solicitând interventia jandarmului. Femeia a fost amendata cu 700 de lei pentru nerespectarea solemnitatii sedintei de judecata si evacuata din sala. Judecatoria a aprobat emiterea unui ordin de protectie în favoarea sotului, pe durata a doua luni.

5 1 vote
Article Rating


Articolul precedentAutorităţile române lucrează la transferul a doi nou-născuţi din Kiev la Iaşi, ambii în stare gravă
Articolul următorDNA a trimis in judecata mai multi angajati ai Politiei Locale Iasi intr-un dosar care vizeaza construirea unor imobile
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments