Încă un miting de protest la Iași contra efectelor crizei energetice, astăzi. Organizarea miroase a AUR

0
78

Dupa protestul de joi al sindicalistilor, în fata Casei Patrate, un alt miting a fost autorizat de Primaria Municipiul Iasi pentru sâmbata la amiaza. Cererea depusa înca de pe 18 octombrie la Palatul Roznovanu solicita ca protestul sa se desfasoare „în intervalul orar pe spatiul public din Piata Unirii – bd. Stefan cel Mare si Sfânt – Piata Palatului Culturii”.
„Având în vedere ca pe bd. Stefan cel Mare si Sfânt este un alt eveniment aprobat în aceeasi zi si interval orar, se aproba solicitarea depusa snumele obturat, n.r.t referitoare la organizarea unui protest în data de 29 octombrie 2022 în intervalul orar 14.00-18.00 pe spatiul public din Piata Unirii”, dispune primarul municipiului Iasi.

Dispozitia semnata de Mihai Chirica si afisata pe pagina de internet a Primariei Iasi contine numele lui Corneliu Ciucanu, autorul cererii. Cercetator în special pentru perioada interbelica, la Centrul de Istorie si Civilizatie Europeana al Academiei Române, el ne-a spus ca protestul este organizat de mai multe asociatii civice si ca este îndreptat împotriva crizei energetice si a efectelor ei asupra facturilor la electricitate si combustibili.

Totodata, este vizata si inactiunea guvernantilor pe fondul acestei crize, a adaugat istoricul.

La alegerile parlamentare din 2016, Corneliu Ciucanu a candidat la Senat din partea Aliantei Noastre România. Vara trecuta, el i-a însotit pe deputatii ieseni ai AUR, Mihail Albisteanu si Cristian Ivanuta (ambii profesori de istorie), în vizitele de lucru facute în judet.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentWizz Air își închide din nou baza de la Chișinău. Aeroporturile Iasi si Bacau vor prelua activitatea
Articolul următorPanou despre Pogromul de la Iaşi, distrus în mod repetat. Vinovaţii încă sunt căutaţi
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments