Face videochat după ce Liviu Dragnea i-a plătit silicoanele

0
588

La începutul lunii septembrie Liviu Dragnea, aflat în Serbia, și-a amintit dintr-odată de Suzi, prietena Irinei Tănase și i-a trimis acesteia un mesaj „Fără glumă, chiar ești bună de p**ă!!! Și frumoasă“. Acum fata s-a apucat de videochat.
Suzi și Irina au lucrat la Ministerul Dezvoltării, via PSD pe vremea când Dragnea era cel mai puternic politician al României.

Dragnea: Când o să respecți promisiunea în legătură cu țâțele, mai vorbim.
Suzi: Ce promisiune?
Dragnea: Erai cu Irina, când mi-a zis să-ți plătesc operația
Suzi: Chiar nu eram, ea mi-a spus după. Deci… nu știu.
Dragnea: Ba da. Că, dacă o fac, o sugeți amândouă.”

După acest mirobolant dialog între cel care a condus România și o mai tânără pesedistă angajată la Ministerul Dezvoltării, aflăm astăzi din ziarul Cancan că femeia s-a apucat de videochat după ce și-a mărit sânii cu banii lui Dragnea și nu are inhibiții. Citiți integral pe cancan.ro amănuntele despre videochatista care i-a luat banii fostului șef PSD.

În mesajele trimise de fostul șef al PSD și date de Suzi la CANCAN, Dragnea îi amintește acesteia de promisiune afăcută de irina atunci când l-a convins să-i plătească implanturile de silicon la sâni.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTragica poveste a frumoasei românce de la Armani: destinul Cătălinei Isopescu s-a încheiat înainte de vreme
Articolul următorUna dintre cele mai cunoscute femei din mediul de afaceri, Daniela Șfaițer, soția lui Cornel Șfaițer, a decedat
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments