Un nou supliment natural pentru stresul fizic și psihologic

0
80

Capacitatea de a lucra eficient și de a nu se teme de multitasking, de a face față stresului fizic și psihologic este o condiție indispensabilă pentru orice persoană modernă indiferent de tipul de activitate sau profesie, fie că este vorba de un pilot al unei aeronave sau de studenți în timpul unei sesiuni.

Știința nu stă pe loc – produsul nostru natural de origine vegetală Alerton funcționează ca o sursă de putere, energie și stabilitate psihologică.
Compoziția produsului include doar două componente: aminoacidul L-theanine (ingredientul principal al ceaiului verde) și cofeina (un alcaloid, care face parte din cafea, ceai și mate).

L-theanine își datorează popularitatea țării soarelui răsare – Japonia, unde timp de secole ceaiul verde a fost prezent în dietă, ceea ce crește eficiența și activitatea mentală.
Cofeina este un energizant natural și adaptogen. Îți poate părea că cofeina acționează în sensul opus, organismul va simți excitare, dar nu – consumul suplimentului alimentar Alerton acționează ușor și armonios, permițând corpului și conștiinței noastre să se focuseze.

Toate acestea se realizează prin prezența de L-theanine. Alerton nu este un medicament, ci un supliment natural care va ajuta pe toată lumea în viața noastră complexă, trecătoare și atât de interesantă.

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments