VIDEO Europarlamentarul Corina Crețu: „Din pacate, ultimii trei ani au fost complet dezamagitori din punctul de vedere al guvernarii ”

0
151

Europarlamentarul Pro Romania Corina Cretu a fost prezenta saptamana aceasta la Pascani unde a declarat ca ultimii trei ani de guvernare au fost dezmagitori in ceea ce priveste nivelul de trai al romanilor. Tocmai de aceea, fostul comisar european ii incurajeaza pe cetateni sa mearga la vot la urmatoarele alegeri.

„Mesajul meu este acela de a multumi celor care au fost alaturi de noi in 2019, i-am incuraja sa ramana alaturi de noi. Am dovedit ca avem o viziune si profesionalism, grija fata de oameni. Suntem aproape de oameni si alaturi de ei. Din pacate, ultimii trei ani au fost complet dezamagitori din punctul de vedere al guvernarii si noi ca un partid care nu a intrat in Parlamentul Romaniei nu mai avem aceeasi vizibilitate dar avem aceeasi determinare si energie, poate mai mult decat in 2019 pentru ca de atunci s-au degradat foarte multe lucruri”, a spus Corina Cretu, europarlamentar Pro Romania.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTrei Fântâni: italienii au un prim aviz pentru ansamblul cu peste 20 de imobile, cu un regim de până la 10 etaje
Articolul următorFlorin Salam depune plângere la Poliție împotriva lui Costeluș de la Clejani, după ce interlopul l-a amenințat cu moartea pe TikTok: „Fii cuminte, că dup-aia mă țin de tine”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments