Cum alegem paltonul potrivit?

0
40

Paltonul, spre deosebire de alte haine,  nu e o piesă vestimentară pe care să o cumpărăm în fiecare sezon. În funcție de buget,  paltonul poate avea o durată de viață de câțiva ani, deci e foarte important să alegem înțelept. Un palton de calitate are câteva criterii de bază, de care trebuie să ținem seama când îl achiziționăm.

Materialul din care este confecționat este aspectul definitoriu în alegerea paltonului ideal.  Stofa trebuie să fie calitativă,  preferabil cașmir. Acesta, dincolo de faptul că este foarte călduros, este foarte moale și oferă senzația de confort purtătoarei. Cașmirul este, de asemenea,  ușor de întreținut, cunoscut fiind faptul că este greu de murdărit.  Pentru necunoscători, cașmirul este obținut prin smulgerea manuală a lânii caprelor de munte.

Evitați cu desăvârșire paltoanele din fibre sintetice! Este cea mai proastă investiție pe care o puteți face.  Nu vă va oferi nici căldură,  nici confort.

Acolo unde eticheta precizează ”Woll 100%” materialul este o calitate îndoielnică,  ba chiar o imitație.

Atenție și la probă, de asemenea. Dacă după ce ați probat un palton v-au rămas pe haine fibre, acest lucru indică o prelucrare defectuoasă a lânii din care a fost confecționat paltonul. Cu certitudine nu vă va oferi căldura necesară, iar rezistența sa în timp este discutabilă.

Dincolo de toate aceste reguli, cel mai important lucru este ca dvs.  să vă simțiți bine în paltonul achiziționat, să vă ofere senzația de confort și căldură în perioada friguroasă. La Fashion Days puteți găsi toate acestea, deci nu ezitași să accesați site-ul.

Alături de paltonul ideal  o achiziție inteligentă poate fi un produs de la Nike,  achiziționat tot de la Fashion Days.  Cum tendințele modei permit alăturarea unei ținute sport de la Nike  cu un palton elegant, combinația ne poate situa în vârful piramidei celor ce sunt mereu în tendințe. Orice articol de la Nike, fie pantof sport,  trening, bluză,  poartă emblema calității brandului. Așteptările pe care le avem de la produsele Nike ne sunt întotdeauna satisfăcute, fără îndoială.

După actualele tendințe, a purta o pereche de pantofi sport de la Nike,  un hanorac cu glugă Nike,  o pereche de jeanși și un palton de stofă înseamnă să fii în pas cu moda. Reinventată,  moda accesorizează piese care acum câțiva ani nu ar fi avut ce să caute împreună. Varietatea pe care ne-o oferă brandul Nike,  în materie de modele permit asortarea cu aproape orice, Nike rămânând un brand versatil,  plin de imaginație, mereu în trend.

Un Nike nu se va demoda niciodată,  la fel ca un palton clasic de cașmir, pentru că un produs de calitate rezistă în timp,  rezistă noilor tendințe ale modei, se va reinventa,  dar niciodată nu va dispărea cu totul.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMinistrul Rafila vrea să importe medici din afara UE
Articolul următorClinică ilegală lângă sediul IPJ Iași! Fabrică de milioane de euro din escrocarea pacienților în clinica familiei Melian
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments